P.S.: Sodelujejo lahko slike, ki so že bile kdaj objavljene na forumu oziroma v galeriji. Čeprav bi vsekakor raje videl nove, še neobjavljene, ni pa to pogoj.
Mojster se je malo zatipkal ja, sicer pa tukaj vse lepo in prav piše!bubaiva363 napisal/-a:Cini mi se da je napravljena greska u Pravilima za takmicenje,pise da glasanje traje od 01.11.2008,mislim da treba 01.12.2008.!
A-aa!RisPo napisal/-a: MMG, šefe a zaupaš kakšne začasne rezultate nagradne igre, me že pošteno firbec matra, kakšen je kaj vrstni red slik?![]()
![]()
Mitjo pošteno zanima, če mogoče vodi... Če je v neuradnem vodstvu, pride na Jesenice, če pa ni, ga pa ne bo!Dolfe napisal/-a:A-aa!RisPo napisal/-a: MMG, šefe a zaupaš kakšne začasne rezultate nagradne igre, me že pošteno firbec matra, kakšen je kaj vrstni red slik?![]()
![]()
![]()
TULE lepo piše,razglasitev končnih rezultatov .........
Potrplenje je božja mast. press
Šefe, tudi mene bi to zanimalo, ker imamo isti dan n našmi konci tudi novoletno fešto.RisPo napisal/-a:A bi se že dalo kaj podrobnosti o samem srečanju izvedeti, okvirne ure pa to? Ker eni bomo morali kar konkretno zadeve uskladit, da bomo lahko šli na vse konce.
A so tudi tebi rekli, da bo vesoljni potop? In tisto plavanje zadnjič, v Piranu in Kopru je bila menda le uvertura.igor72 napisal/-a:
Šefe, tudi mene bi to zanimalo, ker imamo isti dan n našmi konci tudi novoletno fešto.
Je treba it ....mogoče je zadnja![]()