Kako naj začnem izdelovati progo

Vse na temo MS Train Simulatorja, veliko veselja..
seba15
Pom. strojevodje
Pom. strojevodje
Prispevkov: 56
Pridružen: 08.11.2008, 21:03

Kako naj začnem izdelovati progo

OdgovorNapisal/-a seba15 » 22.11.2008, 21:23

Zdravo če ima kdo kaj iskušenj kako začeti izdelati progo bi prosil da me informira kako naj začnem vsake pomoči male ali velike bom vesel
lp seba
seba15
Pom. strojevodje
Pom. strojevodje
Prispevkov: 56
Pridružen: 08.11.2008, 21:03

OdgovorNapisal/-a seba15 » 22.11.2008, 21:26

Pozabil sem povedati, da sem začetnik :wink:
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

Re: Kako naj začnem izdelovati progo

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 22.11.2008, 22:37

seba15 napisal/-a:Zdravo če ima kdo kaj iskušenj kako začeti izdelati progo bi prosil da me informira kako naj začnem vsake pomoči male ali velike bom vesel
lp seba


Nekaj se lahko naučiš, če boš sodeloval pri tem projektu, dobrodošlji so vsi.
LP Anej
Nejc

Re: Kako naj začnem izdelovati progo

OdgovorNapisal/-a Nejc » 23.11.2008, 10:28

AnejTS napisal/-a:
seba15 napisal/-a:Zdravo če ima kdo kaj iskušenj kako začeti izdelati progo bi prosil da me informira kako naj začnem vsake pomoči male ali velike bom vesel
lp seba


Nekaj se lahko naučiš, če boš sodeloval pri tem projektu, dobrodošlji so vsi.


Tako je, kot je že Anej napisal, registriraj se na ta forum, in če boš sodeloval, se boš veliko naučil!! :wink:
seba15
Pom. strojevodje
Pom. strojevodje
Prispevkov: 56
Pridružen: 08.11.2008, 21:03

OdgovorNapisal/-a seba15 » 23.11.2008, 10:34

Anej in Nejc hvala vama :D
seba15
Pom. strojevodje
Pom. strojevodje
Prispevkov: 56
Pridružen: 08.11.2008, 21:03

OdgovorNapisal/-a seba15 » 23.11.2008, 11:39

Kako pa kaj vlak napreduje Anej :?:
Uporabniški avatar
Žiga
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 116
Pridružen: 16.09.2009, 21:36

Re: Kako naj začnem izdelovati progo

OdgovorNapisal/-a Žiga » 07.02.2011, 15:27

Končno sem se naučil (več ali manj) izdelovati proge v MSTS Editors & Tools in zdaj bi rad naredil progo npr. od Zagorja do Ljubljane. Mogoče kdo ve ali je možno narediti "screen shoot" iz geopedie in ga nato nekako vstaviti v Editor & Tools :?: Tako bi si lahko zelo olajšal delo, ker drugače lahko samo po spominu delaš kar pa je zelo nenatančno.
Progo bom delil tudi z drugimi, ampak prosim za pomoč, ker sam ne morem narediti vsega :wink:
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

Re: Kako naj začnem izdelovati progo

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 07.02.2011, 17:09

Gre delati slike in jih potem noter vstavljati, ampak si že naredil teren prvo, to bi blo na mojem mestu prvo kar bi naredo?
Ti pa priporočam, da greš narediti progo v kakem drugem simulatorju, ker v MSTS se mi zdi da je največja teževa narediti
progo od vseh drugih simulatorjev (katere seveda poznam).
LP Anej

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost