MSTS

Vse na temo MS Train Simulatorja, veliko veselja..
IC-Pohorje503

Re: MSTS

OdgovorNapisal/-a IC-Pohorje503 » 10.12.2005, 19:47

virtualec napisal/-a:Za vse ljubitelje železnice, ki bi želeli voziti vlake vendar le v virtualni obliki, naj vam povem, da sta v Sloveniji dve strani, na katerih lahko downloadate slovenska vozila za MSTS. Povezave na omenjeni strani sta http://msts.bober.roocon.com/ in http://www.miniaturna-zeleznica.com/MSTS/MSTS.htm . V izdelavi pa je tudi virtualna proga Ljubljana - Sežana. Za več informacij pa e-mail mark.zagar@gmail.com .

Virtualec


strani je zelo res zanimivo... novo barvo SŽ in taurus je lepo! :)

LP#17
Uporabniški avatar
Dirigent
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 955
Pridružen: 21.09.2005, 21:21

Ljubljana-Sežana

OdgovorNapisal/-a Dirigent » 02.01.2006, 13:04

Ko bo proga dokončana, se močno priporočam za vse informacije o nakupu! Hvala!

Marko :!:
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

kupiti?????

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 08.02.2006, 19:29

Moja proga nebo za kupiti tako da ne misliti da boste mogli plačati kaj.
Sam jaz delam progo Pragersko-Ormož nevem pa kako je z Ljubljana -Sežana




LP Anej
Trainz
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 100
Pridružen: 27.12.2005, 23:46

OdgovorNapisal/-a Trainz » 11.02.2006, 14:25

Jaz bi rabil katerokoli slovensko progo, pa čeprav brez vsakih objektov.Važna je trasa proge in razpored tirov na postajah( mogoče tudi signalov, vključno s premikalnimi signali. Potem dokaj hitro lahko izdelam to progo za TRS2004 (kar pomeni tudi za TRS2006).Tu je izdelovanje prog dokaj lahko, saj je vmesnik v igri enostaven za uporabo.
V drugi fazi pa bi dodal še vozne rede, saj je v Trainz 2006 to sedaj dokaj enostavno(scripti so dostopni s klikanjem miške).
Vlakci so kul
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

pošljem

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 11.02.2006, 14:55

Jaz ti jo lahko pošljem samo še ni narejena postaja pragersko v tirih.Ostale postaje pa so narejene v tirih do ormoža tako kot so po pravem.Imamo pa dvojne različne likovne signale in 2 različne lučne signale.Če hočeš ti pošljem slike kake vse so signali.


LP Anej
Nejc

Re: pošljem

OdgovorNapisal/-a Nejc » 11.02.2006, 15:24

AnejTS napisal/-a:Jaz ti jo lahko pošljem samo še ni narejena postaja pragersko v tirih.Ostale postaje pa so narejene v tirih do ormoža tako kot so po pravem.Imamo pa dvojne različne likovne signale in 2 različne lučne signale.Če hočeš ti pošljem slike kake vse so signali.


LP Anej


Ja daj, prosim še meni... :D :D

nejc.svetec@gmail.com
Trainz
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 100
Pridružen: 27.12.2005, 23:46

OdgovorNapisal/-a Trainz » 11.02.2006, 17:37

Ja, prosim, pošlji mi na f.mihelin@siol.net. Hvala
Vlakci so kul
vlakoljub
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 83
Pridružen: 12.02.2006, 23:28
Kraj: Brežice

OdgovorNapisal/-a vlakoljub » 13.02.2006, 0:19

Kje najdem glavni del simulacije, kamor potem dodajam dodatke?
(nekaj v tem smislu: kje najdem avtomobil, da mu pozneje dodam spojlerje, zlata platišča itd.)
Torrentreactor pokaže MSTS Addon Pro Train 1 in 2. Je to tisto, kar rabim?
Nejc

OdgovorNapisal/-a Nejc » 13.02.2006, 7:43

vlakoljub napisal/-a:Kje najdem glavni del simulacije, kamor potem dodajam dodatke?
(nekaj v tem smislu: kje najdem avtomobil, da mu pozneje dodam spojlerje, zlata platišča itd.)
Torrentreactor pokaže MSTS Addon Pro Train 1 in 2. Je to tisto, kar rabim?


Ne, Addon Pro Train 1 in 2 ali več: to so samo dodatki, oziroma Nemške proge in vlaki z activitisi. Pro Train so torej dodatki in ne kar ti iščeš.
Mark1616
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 13.02.2006, 14:37

Re: proga LJ-SE

OdgovorNapisal/-a Mark1616 » 13.02.2006, 14:43

AnejTS napisal/-a:Dobro bi bilo da bi avtor dal gor še druge objekte ker drugače bi bilo brezveze voziti po progi :D .


Hm, za vožnjo po progi kaj več kot tiri, kretnice, signali, omejitve, postaje, tuneli, ... ni potrebno, če se seveda želiš počutiti kot strojevodja.
LP
Mark
Nejc

Re: proga LJ-SE

OdgovorNapisal/-a Nejc » 13.02.2006, 16:33

Mark1616 napisal/-a:
AnejTS napisal/-a:Dobro bi bilo da bi avtor dal gor še druge objekte ker drugače bi bilo brezveze voziti po progi :D .


Hm, za vožnjo po progi kaj več kot tiri, kretnice, signali, omejitve, postaje, tuneli, ... ni potrebno, če se seveda želiš počutiti kot strojevodja.
LP
Mark


Več kot je objektov na progi, zanimivejše je upravljanje z vlakom... Vsaj pri meni je tako!!!
vlakoljub
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 83
Pridružen: 12.02.2006, 23:28
Kraj: Brežice

OdgovorNapisal/-a vlakoljub » 13.02.2006, 16:46

SZ312 napisal/-a:
vlakoljub napisal/-a:Kje najdem glavni del simulacije, kamor potem dodajam dodatke?
(nekaj v tem smislu: kje najdem avtomobil, da mu pozneje dodam spojlerje, zlata platišča itd.)
Torrentreactor pokaže MSTS Addon Pro Train 1 in 2. Je to tisto, kar rabim?


Ne, Addon Pro Train 1 in 2 ali več: to so samo dodatki, oziroma Nemške proge in vlaki z activitisi. Pro Train so torej dodatki in ne kar ti iščeš.
Lahko bi tudi napisal, kaj je tisto, kar rabim, kaj naj vtipkam v brskalnik, da bo našlo pravo stvar? Vtipkam MSTS ali pa MS Train Simulator, pa najde 1001 stvar v zvezi s tem. Torej, KAJ MORAM POISKATI?
Pa napišite smiselne odgovore.
Nejc

OdgovorNapisal/-a Nejc » 13.02.2006, 17:00

vlakoljub napisal/-a:
SZ312 napisal/-a:
vlakoljub napisal/-a:Kje najdem glavni del simulacije, kamor potem dodajam dodatke?
(nekaj v tem smislu: kje najdem avtomobil, da mu pozneje dodam spojlerje, zlata platišča itd.)
Torrentreactor pokaže MSTS Addon Pro Train 1 in 2. Je to tisto, kar rabim?


Ne, Addon Pro Train 1 in 2 ali več: to so samo dodatki, oziroma Nemške proge in vlaki z activitisi. Pro Train so torej dodatki in ne kar ti iščeš.
Lahko bi tudi napisal, kaj je tisto, kar rabim, kaj naj vtipkam v brskalnik, da bo našlo pravo stvar? Vtipkam MSTS ali pa MS Train Simulator, pa najde 1001 stvar v zvezi s tem. Torej, KAJ MORAM POISKATI?
Pa napišite smiselne odgovore.


Sam se jasneje izrazi, kaj bi rad konkretno: vlak, lokomotivo, progo, objekte ob progi, activitise ali kaj.. Ne vem-o, kaj je tisto, kar dejansko potrebuješ. Sicer pa moraš točno vedeti kaj vpisati v brskalnik, kar pa je malo možnosti da pravilno napišeš. Obstajajo strani, s katerih si lahko snameš od vlakov, lokomotiv, vagonov, prog, activitisov, kabin, zvoke, in še in še....

Torej, z besedo na dan!
virtualec
Pom. strojevodje
Pom. strojevodje
Prispevkov: 62
Pridružen: 05.10.2005, 18:25

OdgovorNapisal/-a virtualec » 13.02.2006, 19:27

Umikam se iz Foruma!
Zadnjič spremenil virtualec, dne 10.05.2006, 17:46, skupaj popravljeno 1 krat.
vlakoljub
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 83
Pridružen: 12.02.2006, 23:28
Kraj: Brežice

OdgovorNapisal/-a vlakoljub » 14.02.2006, 20:54

virtualec napisal/-a:Vlakoljub!

Ali ti sploh imaš osnovni MSTS program ( 2CD-ja)
Končno nekdo, ki me razume! Za dodajat lokomotive, postaje itd. rabim osnovni del simulacije.
In kje lahko downloadam ta dva CD-ja?

PS: sem jasno napisal, da rabim glavni del simulacije. Bi tudi vi šli v trgovino, kupili izpušne cevi, spojlerje, itd., čeprav ne bi imeli avta?

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov