MSTS

Vse na temo MS Train Simulatorja, veliko veselja..
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 15.07.2006, 14:36

Narediti si moreš še con datoteko da lahko voziš tisto lokomotivo-Edino če je con datoteko že imela poleg!
LP Anej
vlakoljub
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 83
Pridružen: 12.02.2006, 23:28
Kraj: Brežice

OdgovorNapisal/-a vlakoljub » 15.07.2006, 14:58

Sledil sem navodilom, tudi mapo CABWIEW sem skopiral tam kjer mora biti. Razen če je potrebno razpakirat vsebino map. Potem ko sem razpakiral SŽ 363-019, je v mapi noter še nekaj datotek v rar obliki.
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 15.07.2006, 15:11

Ej kje si najšel tole lokomotivo?
LP Anej
vlakoljub
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 83
Pridružen: 12.02.2006, 23:28
Kraj: Brežice

OdgovorNapisal/-a vlakoljub » 15.07.2006, 16:32

Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 15.07.2006, 17:12

Ne na miniatrurne železnice si nisi mogel ker njemu nisem dal tele lokomotive(tinetu mislim) dal sem jo pa na bober ja al neki podobnega sam zdaj tale stran nedela.če hočeš ti jo jaz pošljem,ki sem tud avtor te lokomotive.
LP Anej
vlakoljub
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 83
Pridružen: 12.02.2006, 23:28
Kraj: Brežice

OdgovorNapisal/-a vlakoljub » 15.07.2006, 18:46

Mi lahko nekdo natančno razloži kako sestavljen vlak iz conbuilderja prenesem v igro.
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 15.07.2006, 18:53

Shraniti moreš con datoteko pa je!
LP Anej
vlakoljub
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 83
Pridružen: 12.02.2006, 23:28
Kraj: Brežice

OdgovorNapisal/-a vlakoljub » 16.07.2006, 20:17

Prosim, da razložite kako sploh prenesem lokomotivo oz. vagon v igrico.
Skopiram datoteko .con va mapo: C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\CONSISTS
Celotno mapo vagona pa shranim C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET
Kje sedaj najdem vse skupaj v igrici?
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 16.07.2006, 21:51

ko greš igrati pritisneš drive a train nato pa izbereš progo in poiščeš lokomotivo katero si gor dal
Slika[/img]
LP Anej
vlakoljub
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 83
Pridružen: 12.02.2006, 23:28
Kraj: Brežice

OdgovorNapisal/-a vlakoljub » 17.07.2006, 8:00

Naredim vse lepo in prav vendar mi v sami igri ne kaže vstavljenih lokomotiv.
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 17.07.2006, 15:36

Moglo bi ti jih te si pa nekaj že naredil narobe,Ker meni še je do zdaj vse lokomotive pokazalo.Pošlji mi tole lokomotivo ki je nemoreš igrat da vidim kaj je narobe!
LP Anej
Uporabniški avatar
Urban
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 171
Pridružen: 28.01.2006, 8:46
Kraj: Trebnje

OdgovorNapisal/-a Urban » 29.08.2006, 9:37

Morad ni ravno najbolj primerna tema, pa vendar.

Ker se ukvarajam s SŽ repainti, me zanima kako spremeniš ''Alpha'' risbo, ki je v TGAtoll 2 na desni strani in prikazuje kaj na sliki mora biti takšno da se vidi skozi. Zanima me kako se omenjena datotoka spremeni in doda že spremenjeni sliki za repaint.

LP in hvala za odgovore

Urban
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 29.08.2006, 17:32

enostavno sam moreš dvakrat pritisniti na njo če je že narejena če pa še ni pa imaš spodaj dva gumba pa čist spodnjega pritisni!
LP Anej
Nejc

OdgovorNapisal/-a Nejc » 31.08.2006, 17:39

V izdelavi je proga Pragersko - Hodoš!! Prosim za vzpodbudo avtorju!!
Uporabniški avatar
Urban
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 171
Pridružen: 28.01.2006, 8:46
Kraj: Trebnje

OdgovorNapisal/-a Urban » 31.08.2006, 21:50

AnejTS napisal/-a:enostavno sam moreš dvakrat pritisniti na njo če je že narejena če pa še ni pa imaš spodaj dva gumba pa čist spodnjega pritisni!


To sem že naredil, oz znam že od prej.

Morda sem narobe vprašal. Kako narediš (kateri ukaz export) uporabiš da priložiš ustrezeno alpha sliko ACE texturi?

LP in hvala za odgovore

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost