težava

Vse na temo MS Train Simulatorja, veliko veselja..
Uporabniški avatar
Aleš664
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 536
Pridružen: 27.11.2006, 20:38

Re: težava

OdgovorNapisal/-a Aleš664 » 04.09.2009, 12:24

To datoteko si moraš pa sam sestaviti v conbuilderju.
LP

Slika
Uporabniški avatar
leteči vlak
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 2302
Pridružen: 04.03.2009, 10:20
Kraj: Grosuplje
Kontakt:

Re: težava

OdgovorNapisal/-a leteči vlak » 04.09.2009, 12:34

Hvala lepa, končno mi je uspelo. Sicer pa pohvale za vse dizle. Res so lepi! =D>
Aljaž
Uporabniški avatar
Aleš664
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 536
Pridružen: 27.11.2006, 20:38

Re: težava

OdgovorNapisal/-a Aleš664 » 04.09.2009, 12:40

Hvala.
LP



Slika
Žiga
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 147
Pridružen: 16.09.2009, 21:36

Re: težava

OdgovorNapisal/-a Žiga » 17.09.2009, 11:19

Lep pozdrav vsem :!:
Zanima me kako lahko spremenim vrsto vlaka pri določeni "Activity", npr. za "Short passenger run" je na voljo samo "Acela" in tega se v igri ne da spremeniti. Je to možno urediti v kakšni datoteki ali kje drugje :?:
seba15
Pom. strojevodje
Pom. strojevodje
Prispevkov: 56
Pridružen: 08.11.2008, 21:03

Re: težava

OdgovorNapisal/-a seba15 » 17.09.2009, 16:22

Žiga napisal/-a:Lep pozdrav vsem :!:
Zanima me kako lahko spremenim vrsto vlaka pri določeni "Activity", npr. za "Short passenger run" je na voljo samo "Acela" in tega se v igri ne da spremeniti. Je to možno urediti v kakšni datoteki ali kje drugje :?:



pozdravljen!!!

mislim da je za vsak activity izbrana lokomotiva v tem primeru acela pri activityih si ne moreš spreminjati lokomotiv spreminjaš si jih lahko le tam kjer prosto voziš
whistler
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 716
Pridružen: 31.05.2007, 19:19
Kraj: Gorenjska

Re: težava

OdgovorNapisal/-a whistler » 17.09.2009, 17:06

Lahko spremeniš z MSTS Editors & Tools in tam izbereš Activity editor.
Vlak je vedno hitrejši!

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost