Stran 2 od 2

Re: težava

Objavljeno: 04.09.2009, 12:24
Napisal/-a Aleš664
To datoteko si moraš pa sam sestaviti v conbuilderju.

Re: težava

Objavljeno: 04.09.2009, 12:34
Napisal/-a leteči vlak
Hvala lepa, končno mi je uspelo. Sicer pa pohvale za vse dizle. Res so lepi! =D>

Re: težava

Objavljeno: 04.09.2009, 12:40
Napisal/-a Aleš664
Hvala.

Re: težava

Objavljeno: 17.09.2009, 11:19
Napisal/-a Žiga
Lep pozdrav vsem :!:
Zanima me kako lahko spremenim vrsto vlaka pri določeni "Activity", npr. za "Short passenger run" je na voljo samo "Acela" in tega se v igri ne da spremeniti. Je to možno urediti v kakšni datoteki ali kje drugje :?:

Re: težava

Objavljeno: 17.09.2009, 16:22
Napisal/-a seba15
Žiga napisal/-a:Lep pozdrav vsem :!:
Zanima me kako lahko spremenim vrsto vlaka pri določeni "Activity", npr. za "Short passenger run" je na voljo samo "Acela" in tega se v igri ne da spremeniti. Je to možno urediti v kakšni datoteki ali kje drugje :?:



pozdravljen!!!

mislim da je za vsak activity izbrana lokomotiva v tem primeru acela pri activityih si ne moreš spreminjati lokomotiv spreminjaš si jih lahko le tam kjer prosto voziš

Re: težava

Objavljeno: 17.09.2009, 17:06
Napisal/-a whistler
Lahko spremeniš z MSTS Editors & Tools in tam izbereš Activity editor.