SŽ 541

Vse na temo MS Train Simulatorja, veliko veselja..
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

Re: SŽ 541

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 29.10.2009, 16:40

Vsi ki ste dobili takšen eror:
"error reading train database file
File: Trains\Trainset\ES64U4\MGW183-500.eng
Line:65"

to je zaradi tega ker nimate inštaliranega MSTS Bin

Tine ti pa nujno dodaj, da so lokomotive narejene samo za MSTS Bin
LP Anej
Uporabniški avatar
Tin€
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 3520
Pridružen: 25.05.2006, 22:52
Kontakt:

Re: SŽ 541

OdgovorNapisal/-a Tin€ » 29.10.2009, 19:25

Anej, tvoj ukaz je izvršen :saluti :saluti
Tine
Uporabniški avatar
GT26CW
Vajenec
Vajenec
Prispevkov: 22
Pridružen: 12.09.2008, 21:19

Re: SŽ 541

OdgovorNapisal/-a GT26CW » 29.10.2009, 21:49

Ne morem odzipat. Jaz sem edini, se to zgodi?
seba15
Pom. strojevodje
Pom. strojevodje
Prispevkov: 56
Pridružen: 08.11.2008, 21:03

Re: SŽ 541

OdgovorNapisal/-a seba15 » 29.10.2009, 22:32

kako ne moreš odzipat? kaj pa ti napiše?
Uporabniški avatar
GT26CW
Vajenec
Vajenec
Prispevkov: 22
Pridružen: 12.09.2008, 21:19

Re: SŽ 541

OdgovorNapisal/-a GT26CW » 30.10.2009, 8:47

seba15 napisal/-a:kako ne moreš odzipat? kaj pa ti napiše?


Napiše :Cannot open this file. Try again blabla.Winzip je popolnoma prazna.Trikrat sem downlodao vedno isti.
seba15
Pom. strojevodje
Pom. strojevodje
Prispevkov: 56
Pridružen: 08.11.2008, 21:03

Re: SŽ 541

OdgovorNapisal/-a seba15 » 30.10.2009, 9:19

GT26CW napisal/-a:
seba15 napisal/-a:kako ne moreš odzipat? kaj pa ti napiše?


Napiše :Cannot open this file. Try again blabla.Winzip je popolnoma prazna.Trikrat sem downlodao vedno isti.



hmm :-k :-k sam ni mi pa jasno ker nam je vsem odprlo veš kaj probaj maš winrar probaj z winrarom mogoče boš z winrarom lahko odprl
Uporabniški avatar
GT26CW
Vajenec
Vajenec
Prispevkov: 22
Pridružen: 12.09.2008, 21:19

Re: SŽ 541

OdgovorNapisal/-a GT26CW » 30.10.2009, 9:43

Je odprt WinZip s WinRar. :) Modeli so odlični. :!: Bravo mojstri! =D> =D> =D> . Najlepša hvala za pomoč :!:
LJ363
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1525
Pridružen: 30.07.2007, 17:27

Re: SŽ 541

OdgovorNapisal/-a LJ363 » 30.10.2009, 9:55

Hvala za namig, sem imel enake težave, no WinRAR ga je pa odprl. Zdaj si moram vzet nekaj časa in probat tole.
Vsekakor pa hvala Aneju za tole lokomotivo. =D>
seba15
Pom. strojevodje
Pom. strojevodje
Prispevkov: 56
Pridružen: 08.11.2008, 21:03

Re: SŽ 541

OdgovorNapisal/-a seba15 » 30.10.2009, 11:00

Ni problema!! vglavnem da zdaj dela :D
desiro
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1147
Pridružen: 21.01.2008, 14:45
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: SŽ 541

OdgovorNapisal/-a desiro » 30.10.2009, 11:05

AnejTS napisal/-a:Vsi ki ste dobili takšen eror:
"error reading train database file
File: Trains\Trainset\ES64U4\MGW183-500.eng
Line:65"

to je zaradi tega ker nimate inštaliranega MSTS Bin

Tine ti pa nujno dodaj, da so lokomotive narejene samo za MSTS Bin


Anej mene pa samo še zanimajo kontrolne tipke v msts binu ker neznam recimo izmenično dvigovat odjemnikov, nemorem odpreti nobenega pomožnega okna samega msts-ja naprimr f9 ko bi se moglo odpret okno s sestavo vlaka. Zanimajo me pa tudi tipke s katerimi odpreš ogledala ali "uhece" pa s katerim gumbom sprožiš sireno 2 ali pa "vlakovna varnostna naprava" in pa "ZAVORA V SILI"
Drugač pa zelo lepo profesionalno narejene lokomotive bravo Anej.

LP Nejc
The hardest part of my job is being nice to people who think they know how to do my job LOCOMOTIVE DRIVER
Uporabniški avatar
Aleš664
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 536
Pridružen: 27.11.2006, 20:38

Re: SŽ 541

OdgovorNapisal/-a Aleš664 » 31.10.2009, 16:23

Najprej vse pohvale za izdelek. Imam pa en manjši problem in sicer ne dela mi zvok za opozorilo budnika, tako da se budnik aktivira brez opozorila. Ima mogoče še kdo podoben problem?
LP

Slika
seba15
Pom. strojevodje
Pom. strojevodje
Prispevkov: 56
Pridružen: 08.11.2008, 21:03

Re: SŽ 541

OdgovorNapisal/-a seba15 » 31.10.2009, 19:58

Aleš664 napisal/-a:Najprej vse pohvale za izdelek. Imam pa en manjši problem in sicer ne dela mi zvok za opozorilo budnika, tako da se budnik aktivira brez opozorila. Ima mogoče še kdo podoben problem?


Aleš meni tudi budnik ne dela:S:S
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

Re: SŽ 541

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 31.10.2009, 20:26

Zanimivo, da nekaterim nedeluje budnik, še je kdo takšen ki mu to nedeluje?

Moralo bi delovati vse takole:

Povezava na video

če vam nedeluje povejte.

seba15 maš vkloplen budnik, pod nastavitvami?

LP Anej
seba15
Pom. strojevodje
Pom. strojevodje
Prispevkov: 56
Pridružen: 08.11.2008, 21:03

Re: SŽ 541

OdgovorNapisal/-a seba15 » 31.10.2009, 21:14

pod kaj pa je to poimenovano grem v options in potem??
Nejc

Re: SŽ 541

OdgovorNapisal/-a Nejc » 31.10.2009, 21:15

seba15 napisal/-a:pod kaj pa je to poimenovano grem v options in potem??


Ti kar med vožnjo pritisni CTRL+Num4 in poglej, da se ti v levem kotu zgoraj izpiše Alerter ON. Drugače pa samo v Setttingsih obkljukaj alerter.

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost