problem msts

Vse na temo MS Train Simulatorja, veliko veselja..
alchy87
Poznavalec
Poznavalec
Prispevkov: 14
Pridružen: 26.11.2011, 17:44

problem msts

OdgovorNapisal/-a alchy87 » 02.02.2012, 9:27

Pozdrav.Naj mi nekdo pomaga.Nemorem inštalirat z winrarom regana.Enostavno mi napiše,da je neka napaka,pa tudi patcha mi noče ištalirat:( Pri inštalaciji mi prekine uporabljam windows 7 64bit,naj mi nekdo obrazloži pravilni potek inštaliranja in kaj moram vse naredit da naložim v msts pravilno sž vlake.Trenutno igram msts pro train perfect in je še kar cool ampak naši vlaki bi mi bili še bolj zanimivi,lepo prosim za pomoč. :(
Uporabniški avatar
petindvajsetka
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 788
Pridružen: 28.08.2011, 19:57

Re: problem msts

OdgovorNapisal/-a petindvajsetka » 02.02.2012, 9:50

alchy87 napisal/-a:PTrenutno igram msts pro train perfect


Zdaj se odloči, katero igraš, ker to sta 2 različna simulatorja.

Pa nebi bilo slabo, če bi malo preletel forum ali uporabil iskalnik, ker je na temo patch kar nekaj napisanega :!:
alchy87
Poznavalec
Poznavalec
Prispevkov: 14
Pridružen: 26.11.2011, 17:44

Re: problem msts

OdgovorNapisal/-a alchy87 » 02.02.2012, 10:49

igram msts addons pro train perfect. Kaj če rabim nov simulator?
Uporabniški avatar
petindvajsetka
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 788
Pridružen: 28.08.2011, 19:57

Re: problem msts

OdgovorNapisal/-a petindvajsetka » 02.02.2012, 11:12

alchy87 napisal/-a:igram msts addons pro train perfect. Kaj če rabim nov simulator?


Ali igraš samo MSTS ali samo Pro Train Perfect? To sta dva različna simulatorja :!:
alchy87
Poznavalec
Poznavalec
Prispevkov: 14
Pridružen: 26.11.2011, 17:44

Re: problem msts

OdgovorNapisal/-a alchy87 » 02.02.2012, 11:25

igram samo pro train perfect ki sem ga seveda downloadal in naložil v osnovni msts in to je vse.Če so kje drugje v igri naloženi dodatki? ali ne?kako?
Uporabniški avatar
petindvajsetka
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 788
Pridružen: 28.08.2011, 19:57

Re: problem msts

OdgovorNapisal/-a petindvajsetka » 02.02.2012, 12:03

Ni, čudno, da ne laufa.. #-o Ne moreš Pro Train Perfect v MSTS nalagat, ker:
1. je MSTS (Microsoft Train Simulator) svoj simulator - primer: windows XP
2. je Pro Train Perfect drug simulator: primer: Linux, windows MAC

In windowsi, Linux, MAC to nič ne gre skupaj. [-X

Če pa še zdaj ne štekaš, pol pa ne vem. :roll:

In sory, ne znam na lepši način povedat.
desiro
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1073
Pridružen: 21.01.2008, 14:45
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: problem msts

OdgovorNapisal/-a desiro » 02.02.2012, 13:34

alchy87 napisal/-a:igram samo pro train perfect ki sem ga seveda downloadal in naložil v osnovni msts in to je vse.Če so kje drugje v igri naloženi dodatki? ali ne?kako?


Kvečjem imaš ti dodatek Pro Train, ki si ga nainštaliral v osnovni msts.
Pro Train Prfect pa je povsem druga simulacja (podobna trs), tipično zanjo pa je da varnostne naprave delujejo izredno podobno kot na pravih vlečnih vozilih.

:D
The hardest part of my job is being nice to people who think they know how to do my job LOCOMOTIVE DRIVER
alchy87
Poznavalec
Poznavalec
Prispevkov: 14
Pridružen: 26.11.2011, 17:44

Re: problem msts

OdgovorNapisal/-a alchy87 » 02.02.2012, 21:23

aha ,tak da moram si naložit pro train perfect če hočem,da mi sž dodatki bodo delali?ali?
desiro
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1073
Pridružen: 21.01.2008, 14:45
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: problem msts

OdgovorNapisal/-a desiro » 02.02.2012, 21:58

alchy87 napisal/-a:aha ,tak da moram si naložit pro train perfect če hočem,da mi sž dodatki bodo delali?ali?


Ne, dodatki ti bodo delali v MSTS, samo patch moraš prej naložit, glede PTPja pa sem te samo popravil.
The hardest part of my job is being nice to people who think they know how to do my job LOCOMOTIVE DRIVER
alchy87
Poznavalec
Poznavalec
Prispevkov: 14
Pridružen: 26.11.2011, 17:44

Re: problem msts

OdgovorNapisal/-a alchy87 » 03.02.2012, 8:20

hvala za odgovor,samo zakaj mi patch noče naložit do konca ko ga inštaliram? če moram prvo patch naložit?pa pol odnovni msts?
Uporabniški avatar
petindvajsetka
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 788
Pridružen: 28.08.2011, 19:57

Re: problem msts

OdgovorNapisal/-a petindvajsetka » 03.02.2012, 9:00

alchy87 napisal/-a:hvala za odgovor,samo zakaj mi patch noče naložit do konca ko ga inštaliram? če moram prvo patch naložit?pa pol odnovni msts?


1. MSTS
2. Train update
3. MSTS Bin Patch
alchy87
Poznavalec
Poznavalec
Prispevkov: 14
Pridružen: 26.11.2011, 17:44

Re: problem msts

OdgovorNapisal/-a alchy87 » 03.02.2012, 9:09

najlepša hvala,sem zelo hvaležen za info. :D
Uporabniški avatar
sikos
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 861
Pridružen: 28.01.2012, 20:10
Kraj: Dolenjska

Re: problem msts

OdgovorNapisal/-a sikos » 05.02.2012, 17:14

Neki sm skombiniru s SŽ 664-011 in ratalo mi je tole :P :
Slika
Danes storite prijazno dejanje "kar tako". Kadar naredite nekaj dobrega za druge, postanete sami srečnejši.
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

Re: problem msts

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 05.02.2012, 17:16

To je zato, ker so podstavni na španki za sebe, in je treba osnovo postaviti in potem še na vsaki strani podstavne. Vse bi moglo pisati
v navodilih.
LP Anej
Uporabniški avatar
sikos
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 861
Pridružen: 28.01.2012, 20:10
Kraj: Dolenjska

Re: problem msts

OdgovorNapisal/-a sikos » 05.02.2012, 17:17

sikos napisal/-a:Neki sm skombiniru s SŽ 664-011 in ratalo mi je tole :P :
Slika


Pol mi pa prekine use skp pa napiše Car derailed :(
Danes storite prijazno dejanje "kar tako". Kadar naredite nekaj dobrega za druge, postanete sami srečnejši.

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov