Stran 1 od 1

Težava

Objavljeno: 08.09.2009, 19:00
Napisal/-a Božiček
Živjo. Ko dvakrat kliknem na datoteko od lokomotive, ki sem jo prenesel iz Tinetove strani, mi napiše tole:

Slika

Sedaj pa me zanima, če je pravilno, da dvakrat kliknem na datoteko lokomotive, ali bi moral narediti kaj drugega za uvoz lokomotive v Trainz?

Re: Težava

Objavljeno: 08.09.2009, 19:18
Napisal/-a Nejc
Za uvoz lokomotive bi morala biti datoteka cdp, katero poženeš z dvoklikom, ki odpre program CMP (Content Manager Plus). Žal, če imaš nezakonito verzijo, ti programa ne bo uspelo pognati. Pognal bi ga lahko le, če bi preprečil požarnem zidu, da spusti program CMP na intertnet preverit licenco.

lp Nejc

Re: Težava

Objavljeno: 08.09.2009, 20:36
Napisal/-a Božiček
Aha, Hvala. Torej tisti čas odklopim internetni kabel od računalnika? #-o

Re: Težava

Objavljeno: 10.09.2009, 9:49
Napisal/-a Jembah
Absolutno!

Re: Težava

Objavljeno: 10.09.2009, 10:07
Napisal/-a Nejc
Božiček napisal/-a:Aha, Hvala. Torej tisti čas odklopim internetni kabel od računalnika? #-o


No, v skrajnem primeru naradei tako, če ne znaš deaktivirati požarni zid (Firewall).

Re: Težava

Objavljeno: 10.09.2009, 12:28
Napisal/-a Božiček
Isto ob izključitvi požarnega zida in odklopu interneta. :(