RailWorks

Verjetno obstajajo še kakšne druge programske zadeve, to pa pišite tukaj...
Uporabniški avatar
Benjamin
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 262
Pridružen: 03.09.2006, 15:12
Kraj: Maribor-Malečnik

RailWorks

OdgovorNapisal/-a Benjamin » 11.01.2010, 8:51

Grafika in detaili se mi zelo dopadejo v tej igri :D

Slika

Slika

Slika
L.P.

Benjamin
desiro
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1084
Pridružen: 21.01.2008, 14:45
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a desiro » 11.01.2010, 10:05

Meni pa vedno ko igram railworks postane dolgčas saj je vreme nekam temačno če ne kar deževno. Grafika je pa vseeno najjača. lol
The hardest part of my job is being nice to people who think they know how to do my job LOCOMOTIVE DRIVER
Nejc

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Nejc » 11.01.2010, 10:13

desiro napisal/-a:Meni pa vedno ko igram railworks postane dolgčas saj je vreme nekam temačno če ne kar deževno. Grafika je pa vseeno najjača. lol


ASN, budnik, LZB, 3D kabina.... To bo to, zarad česar ti je dolgčas. :lol:
Uporabniški avatar
Benjamin
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 262
Pridružen: 03.09.2006, 15:12
Kraj: Maribor-Malečnik

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Benjamin » 11.01.2010, 15:31

Meni je kr fajn špil :P :P hehe
L.P.

Benjamin
Uporabniški avatar
Benjamin
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 262
Pridružen: 03.09.2006, 15:12
Kraj: Maribor-Malečnik

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Benjamin » 11.01.2010, 15:35

Res je grafika najboljša :shock: :D
L.P.

Benjamin
saraceiv
Poznavalec
Poznavalec
Prispevkov: 12
Pridružen: 14.07.2008, 18:30

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a saraceiv » 11.01.2010, 16:37

Kakšne so pa kej sistemske zahteve za to igro? So iste kot za rail simulator?
Uporabniški avatar
Benjamin
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 262
Pridružen: 03.09.2006, 15:12
Kraj: Maribor-Malečnik

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Benjamin » 11.01.2010, 16:59

System Requirements

o OS: Windows XP / Vista
o Processor: 1.7 GHz or faster
o Memory: 512 MB RAM
o Graphics: 64 MB with Pixel Shader 2.0** (AGP PCIe only)
o DirectX®: Version 9.0c (Included)
o Hard Drive: 6 GB of free space
o Sound: Direct X 9.0c compatible
L.P.

Benjamin
Nejc

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Nejc » 11.01.2010, 17:42

saraceiv napisal/-a:Kakšne so pa kej sistemske zahteve za to igro? So iste kot za rail simulator?


Saj Railworks je isto sra**e kot Rail Simulator.
desiro
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1084
Pridružen: 21.01.2008, 14:45
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a desiro » 11.01.2010, 20:40

Nejc napisal/-a:
desiro napisal/-a:Meni pa vedno ko igram railworks postane dolgčas saj je vreme nekam temačno če ne kar deževno. Grafika je pa vseeno najjača. lol


ASN, budnik, LZB, 3D kabina.... To bo to, zarad česar ti je dolgčas. :lol:


No, ja je že res da je grafika zelo lepa vendar sm se prejle malce uštel. Bom kar tukaj popravil.

PTP je najjači. 8) 8)

Lp Nejc
The hardest part of my job is being nice to people who think they know how to do my job LOCOMOTIVE DRIVER
Uporabniški avatar
Benjamin
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 262
Pridružen: 03.09.2006, 15:12
Kraj: Maribor-Malečnik

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Benjamin » 11.01.2010, 23:13

Slika

Slika
L.P.

Benjamin
Uporabniški avatar
664-111
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1293
Pridružen: 05.05.2006, 18:25

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a 664-111 » 15.01.2010, 23:25

Jaz imam pa ne problem katerega ne morem odpraviti, če se je komu zgodilo kaj podobnega naj mi prosim pomaga in sicer težava je v tem, railworks mi deluje normalno vendar ko pa hočem klikniti na lokomotivo ( npr. izbrati vlak ) se mi pokaže sledeče:

Slika


mmg poskusil sem že inštalirat 3 različne verzije vendar je povsod isto
LP
Matic
Uporabniški avatar
664-111
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1293
Pridružen: 05.05.2006, 18:25

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a 664-111 » 16.01.2010, 13:12

Napako odpravil :D

Imam pa naslednjo vprašanje a se to da odpraviti da se nebi upravljajo vse z isto ročico kot npr. v MSTS ali pa PTP kjer je vsaka ročica za sebe
LP

Matic
Uporabniški avatar
Benjamin
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 262
Pridružen: 03.09.2006, 15:12
Kraj: Maribor-Malečnik

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Benjamin » 16.01.2010, 14:15

664-111 napisal/-a:Napako odpravil :D

Imam pa naslednjo vprašanje a se to da odpraviti da se nebi upravljajo vse z isto ročico kot npr. v MSTS ali pa PTP kjer je vsaka ročica za sebe



to pa se da nastavit v
Options
gameplay
control model nastaviš na expert

upam,da si mislil to ;)
L.P.

Benjamin
Uporabniški avatar
664-111
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1293
Pridružen: 05.05.2006, 18:25

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a 664-111 » 17.01.2010, 3:04

@Benjamin najlepše hvala točno to sem imel v mislih :D
LP

Matic
Uporabniški avatar
Benjamin
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 262
Pridružen: 03.09.2006, 15:12
Kraj: Maribor-Malečnik

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Benjamin » 17.01.2010, 12:01

664-111 napisal/-a:@Benjamin najlepše hvala točno to sem imel v mislih :D



Me veseli :D
Ali mogoče veš za kakšno progo kot dodatek za Railworks? :) :D
L.P.

Benjamin

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost