RailWorks

Verjetno obstajajo še kakšne druge programske zadeve, to pa pišite tukaj...
Nejko24
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 257
Pridružen: 04.07.2011, 12:25

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Nejko24 » 06.06.2012, 10:35

petindvajsetka napisal/-a:
Nejko24 napisal/-a:Zelo profesionalno in kakovostno opravljeno!! =D> =D> =D> =D> =D>


Profesionalno je že, kakovostno bo pa še bolj. :)

Ob tej priliki naj omenim, da smo spremenili naziv proge iz Pragersko - Ormož v Pragersko - Hodoš. Trenutno se nahajamo v okolici Grlave, nekaj kilometrov ven iz Ljutomera.

lp


Še lepše slišat. :)

Kaj to se osebno sprehajate po tistem delu proge, slikate, ter gradivo potem uporabite pri pripravi in izdelavi proge, ali pa tako zelo dobro poznate vsak kotiček proge?

Po moje bo kar oboje, če se ne motim.

Drugače pa zelo lepo videti na posnetku moj domači kraj, tudi iz perspektive igrice, govorim o Ljutomeru. :)
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 06.06.2012, 10:58

Nejko24 napisal/-a:
Kaj to se osebno sprehajate po tistem delu proge, slikate, ter gradivo potem uporabite pri pripravi in izdelavi proge, ali pa tako zelo dobro poznate vsak kotiček proge?

Po moje bo kar oboje, če se ne motim.


Glede tega so 4 stvari:
1- gremo osebno poslikati stvari in si jih pogledati
2- preko video posnetkov proge
3- preko raznih zemljevidov (Geopedia, google maps)
4- Poznavanje proge

To so te 4 stvari, ki se v našem primeru uporabljajo največ.
LP Anej
Nejko24
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 257
Pridružen: 04.07.2011, 12:25

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Nejko24 » 06.06.2012, 11:01

AnejTS napisal/-a:
Nejko24 napisal/-a:
Kaj to se osebno sprehajate po tistem delu proge, slikate, ter gradivo potem uporabite pri pripravi in izdelavi proge, ali pa tako zelo dobro poznate vsak kotiček proge?

Po moje bo kar oboje, če se ne motim.


Glede tega so 4 stvari:
1- gremo osebno poslikati stvari in si jih pogledati
2- preko video posnetkov proge
3- preko raznih zemljevidov (Geopedia, google maps)
4- Poznavanje proge

To so te 4 stvari, ki se v našem primeru uporabljajo največ.


Hvala za razlago.
Uporabniški avatar
mkx
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 3384
Pridružen: 20.03.2011, 9:03
Kraj: Dolenjska

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a mkx » 07.06.2012, 9:34

petindvajsetka napisal/-a:Trenutno se nahajamo v okolici Grlave, nekaj kilometrov ven iz Ljutomera.

Cool. =D> Ko bodo utihnili Caterpilarji, boste takoj nadaljevali z elektrifikacijo? :mrgreen:
LP, Metod
zelencek
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 513
Pridružen: 22.09.2011, 20:16

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a zelencek » 07.06.2012, 14:20

AnejTS napisal/-a:Da nebo kdo mislil da naša ekipa počival, stvar se premika in to dokaj hitro.

[url]http://www.youtube.com/watch?v=nRIa2Tqzv1U&feature=youtu.be/url]

Regan je še nekončan zato vas naj nemoti prekinjanje zvoka!


Posnetek je zelo dober, ampak zdi se mi, da mu manjka razlaga komponent komandnega pulta (da mi laiki razumemo, kaj se dogaja).
Lep pozdrav
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 07.06.2012, 14:30

mkx napisal/-a:
petindvajsetka napisal/-a:Trenutno se nahajamo v okolici Grlave, nekaj kilometrov ven iz Ljutomera.

Cool. =D> Ko bodo utihnili Caterpilarji, boste takoj nadaljevali z elektrifikacijo? :mrgreen:


V Railworks bomo mi pustili progo še v trenutnem stranju, torej dobri stari dizli :)




zelencek napisal/-a:
AnejTS napisal/-a:Da nebo kdo mislil da naša ekipa počival, stvar se premika in to dokaj hitro.

[url]http://www.youtube.com/watch?v=nRIa2Tqzv1U&feature=youtu.be/url]

Regan je še nekončan zato vas naj nemoti prekinjanje zvoka!


Posnetek je zelo dober, ampak zdi se mi, da mu manjka razlaga komponent komandnega pulta (da mi laiki razumemo, kaj se dogaja).
Lep pozdrav


To bo opisano takrat, ko bodo narejena navodila za vožnjo, to je trenutno samo kratek video kaj delamo.
LP Anej
Primoz
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 113
Pridružen: 04.12.2005, 14:12
Kraj: Litija- Zgornji log (Slovenia)
Kontakt:

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Primoz » 04.12.2012, 19:01

Zdravo,
a bi bil kdodober pa mi pove katere programe rabim poleg Railworksa TS, da lahko uporabim te vaše mojstrovine in ostale Add-one.
Hvala.
Uporabniški avatar
petindvajsetka
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 791
Pridružen: 28.08.2011, 19:57

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a petindvajsetka » 04.12.2012, 22:51

Primoz napisal/-a:Zdravo,
a bi bil kdodober pa mi pove katere programe rabim poleg Railworksa TS, da lahko uporabim te vaše mojstrovine in ostale Add-one.
Hvala.


Ničesar drugega.

Lp
Primoz
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 113
Pridružen: 04.12.2005, 14:12
Kraj: Litija- Zgornji log (Slovenia)
Kontakt:

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Primoz » 05.12.2012, 17:07

petindvajsetka napisal/-a:
Primoz napisal/-a:Zdravo,
a bi bil kdodober pa mi pove katere programe rabim poleg Railworksa TS, da lahko uporabim te vaše mojstrovine in ostale Add-one.
Hvala.


Ničesar drugega.

Lp

Hvala za odgovor ;)
saraceiv
Poznavalec
Poznavalec
Prispevkov: 12
Pridružen: 14.07.2008, 18:30

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a saraceiv » 05.01.2013, 21:21

Živjo,
imam en problem pri Felberpassu.
Problem je sledeč: Vedno, v vsakem scenariju, ko ga igram, se mi pojavi kvadratna ikona z napisom "missing texture". Progo se sicer normalno vidi, tudi vozna mreža, signali in vse ostalo je normalno. scenarij lahko igram. Edino kar jaz opazim je to, da je področje med tiroma in ob progi dosti bolj svetlo kot pri vseh drugih progah. Tako da sem pomislil, da mogoče manjka kakšna tekstura za tisto področje?
Nimam pojma, zakaj bi se sploh lahko pojavil ta problem, kajti progo sem inštaliral po navodilih v readme datoteki. Po inštalaciji sem uporabil tudi "clear cache" in "verify integrity of cache files". Ampak ni nič pomagalo. Mogoče sem icepak narobe inštaliral, ampak dvomim, ker sem ga inštaliral po navodilih iz railsim.de foruma, da se .rar datoteko samo odzipa v assets mapo. Nikjer pa nisem našel readme datoteke za icepack.
Kaj bi lahko bilo še narobe?
Uporabniški avatar
nejko077
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 103
Pridružen: 02.12.2012, 11:37
Kraj: Kranj

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a nejko077 » 26.02.2013, 15:36

V RW sem dodal nekaj lokomotiv, ampak ne znam priti vanjo, dam jo na tire pritisnem, v desnem spodnjem kotu play, kliknem nanjo pa nič. Prosim za pomoč.
desiro
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1146
Pridružen: 21.01.2008, 14:45
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a desiro » 26.02.2013, 17:31

Tam kjer delaš scenariji in na tire postaviš lokomotivo moraš po tem izbrati še opcijo driver in klikniti na lokomotivo, nad njo se bo pojavil nek simbolček. Potem igro zaženeš in ko klikneš na mašino te premakne vanjo. :D
The hardest part of my job is being nice to people who think they know how to do my job LOCOMOTIVE DRIVER
Uporabniški avatar
nejko077
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 103
Pridružen: 02.12.2012, 11:37
Kraj: Kranj

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a nejko077 » 27.02.2013, 7:37

Hvala za odgovor. Zanima me še kam dati mapo v kateri je vagon.
Uporabniški avatar
nejko077
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 103
Pridružen: 02.12.2012, 11:37
Kraj: Kranj

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a nejko077 » 04.03.2013, 7:34

Evo nekaj mojega

Povezava na video

Uporabniški avatar
Moped 342
Vajenec
Vajenec
Prispevkov: 20
Pridružen: 25.03.2013, 13:44

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Moped 342 » 31.03.2013, 17:26

Meni na Reganu dela samo komandni pult 2. Ko pa hočem prestavit na 1, je slika vsa popačena pa še polno črnine. Največja težava pa je v tem, da je na pultu 1 tudi glavno baterijsko stikalo, tako da Regana sploh ne morem normalno vozit oz. ga lahko ampak brez RDZ. A mi lahko tisti k kej ve kako bi to rešu tudi odpiše? [-o<

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost