RailWorks

Verjetno obstajajo še kakšne druge programske zadeve, to pa pišite tukaj...
Brižitka 363
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 2127
Pridružen: 17.08.2006, 8:57
Kraj: Brežice

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Brižitka 363 » 31.03.2013, 18:22

Moped 342 napisal/-a:Meni na Reganu dela samo komandni pult 2. Ko pa hočem prestavit na 1, je slika vsa popačena pa še polno črnine. Največja težava pa je v tem, da je na pultu 1 tudi glavno baterijsko stikalo, tako da Regana sploh ne morem normalno vozit oz. ga lahko ampak brez RDZ. A mi lahko tisti k kej ve kako bi to rešu tudi odpiše? [-o<

Vprašaj neposredno TeamRailworksSlovenia na njihov mail: rwslovenija@gmail.com ali njihovo facebook stran: https://www.facebook.com/TeamRailworksSlovenia
Fantje bodo rade volje pomagali, saj je to njihov produkt. :)
Lahko povprašaš tudi tukaj: viewtopic.php?f=14&t=7328
Uporabniški avatar
nejko077
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 105
Pridružen: 02.12.2012, 11:37
Kraj: Kranj

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a nejko077 » 03.04.2013, 8:02

Zanima me kaj je narobe, ker so pri potniških vagonih in pri živi s te spletne strani http://www.miniaturna-zeleznica.com/Railworks/railworks.html okna s kockastim vzorcem. Uporabljam RailWorks 3, ali je za to kriv moj računalnik ali kaj drugega. Hvala za odgovor.
desiro
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1166
Pridružen: 21.01.2008, 14:45
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a desiro » 03.04.2013, 15:13

Če misliš čuden vzorec pri pogledu iz kabine ven se to pojavlja tudi pri meni. To rešiš tako da že v štartu Railworksa izključiš posebno grafiko.
The hardest part of my job is being nice to people who think they know how to do my job LOCOMOTIVE DRIVER
Uporabniški avatar
petindvajsetka
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 792
Pridružen: 28.08.2011, 19:57

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a petindvajsetka » 03.04.2013, 18:31

nejko077 napisal/-a:Zanima me kaj je narobe, ker so pri potniških vagonih in pri živi s te spletne strani http://www.miniaturna-zeleznica.com/Railworks/railworks.html okna s kockastim vzorcem. Uporabljam RailWorks 3, ali je za to kriv moj računalnik ali kaj drugega. Hvala za odgovor.


Vagoni niso narejeni prav za RW, ampak so v osnovi narejeni za MSTS. In ker jih uporabljamo z dovoljenjem avtorja, jih nismo spreminjali ali kakorkoli drugače predelovali.
Uporabniški avatar
nejko077
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 105
Pridružen: 02.12.2012, 11:37
Kraj: Kranj

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a nejko077 » 08.08.2013, 17:02

Jest se pa vozim z ICE3
Slika
Slika
Uporabniški avatar
nejko077
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 105
Pridružen: 02.12.2012, 11:37
Kraj: Kranj

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a nejko077 » 15.08.2013, 13:43

a mi lahko kdo pomaga imam class 390 ko jih pogledam je vse ok, kopa pogledam virgin verzijo se pa zgodi to kar je na drugi sliki
intercity
Slika
virgin
Slika
Uporabniški avatar
ICE
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 276
Pridružen: 02.01.2013, 10:36

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a ICE » 07.10.2013, 9:06

Ali je kdo si že naložil Train Simulator 2014? Kako se vam zdi?

Lp ICE
By InterCity Express
Obiščite http://www.jaka-travel.com
Uporabniški avatar
mkx
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 3443
Pridružen: 20.03.2011, 9:03
Kraj: Dolenjska

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a mkx » 07.10.2013, 16:00

Meni se je kar naložil, nisem imel nič izbire.

Kako se mi zdi? Razen da je osnovni UI windows8-like (ploščice - in mi tudi zato ni všeč) še nisem opazil bistvenih razlik. Aja, stari dosežki kariere so šli v 3 pm. Pa ravno ko sem se bližal izpolnitvi še zadnjih dveh. :(
Med vožnjo nisem opazil kaj dosti razlik. Razsuva se približno enako pogosto kot 2013.
LP, Metod
Uporabniški avatar
petindvajsetka
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 792
Pridružen: 28.08.2011, 19:57

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a petindvajsetka » 07.10.2013, 17:06

mkx napisal/-a:Meni se je kar naložil, nisem imel nič izbire.

Kako se mi zdi? Razen da je osnovni UI windows8-like (ploščice - in mi tudi zato ni všeč) še nisem opazil bistvenih razlik. Aja, stari dosežki kariere so šli v 3 pm. Pa ravno ko sem se bližal izpolnitvi še zadnjih dveh. :(
Med vožnjo nisem opazil kaj dosti razlik. Razsuva se približno enako pogosto kot 2013.


Kar nekaj novosti je, vsaj za nas, Teamovce zelo uporabne in sicer integriran google maps (prej smo si mogli ročno polagat slike za postavitev tirov), novosti so v pogledih, s koleščkom od miške lahko približaš pogled zunaj in znotraj (prej samo znotraj).

Ne razumem pa o kakšnem razsuvanju govoriš? Upam, da nimaš istega problema, kot kolega Teamovec, ki se mu zelo pogosto sesuje, pa ni važno ali je to med vožnjo ali v editorju. :roll:
Uporabniški avatar
mkx
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 3443
Pridružen: 20.03.2011, 9:03
Kraj: Dolenjska

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a mkx » 07.10.2013, 20:13

Meni se usuje če vozim več voženj brez restarta TS ... recimo po kakšnih 6-8 vožnjah (ponavadi so različne) ... ponavadi med nalaganjem vsega potrebnega. Restart TS stvar reši. Pravzaprav tegale še nisem statistično ovrednotil pri TS2014, še nisem zadosti vozil, ni časa :( Editorja ne uporabljam, med vožnjo pa se mi ne usuva (ne več - pri starejši verziji, zdi se mi da pri TS2012, sem imel težave, če sem igro ustavil in je vmes startal screensaver).

Onega koleščkanja za zoom nisem opazil, trenutno imam miško brez koleščka (ja, mi manjka). Bom moral nekaj narediti v tej smeri :wink:

BTW, ali bo kak update Štajerske proge in voznih sredstev? Oni dan sem pozkusil voziti Brižitko v Teznem (je tam postavljena "serijsko") pa se je vse skupaj bolj žalostno končalo ... Seveda, ko pa Brižitke (še) nimam.
LP, Metod
Uporabniški avatar
ICE
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 276
Pridružen: 02.01.2013, 10:36

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a ICE » 07.10.2013, 20:29

Meni se je danes tudi sam update naložil, za enkrat je vse vredu brez sesuvanja samo proga TestTrack se mi noče naložit. Tudi vsi dodatki iz TS 2013 so se mi prenesli uspešno.

Lp ICE
By InterCity Express
Obiščite http://www.jaka-travel.com
Uporabniški avatar
ICE
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 276
Pridružen: 02.01.2013, 10:36

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a ICE » 10.10.2013, 11:09

Nekaj slik iz večerajšne vožnje z ICE3 med Hannovrom in Celleom na progi Hamburg-Hannover

Slika
Pogled iz kabine pri 160 km/h

Slika
Moj kotiček

Slika
Potniški odelek 1. razreda takoj za kabino

Slika
Slikano tik pred Celleom

Slika
ICE od spredaj med vožnjo

Slika
ICE na končini postaji

Slika
ICE na postaji od spredaj

Slika
Pa še slika od zadaj

Lep pozdrav ICE
By InterCity Express
Obiščite http://www.jaka-travel.com
Uporabniški avatar
petindvajsetka
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 792
Pridružen: 28.08.2011, 19:57

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a petindvajsetka » 10.10.2013, 18:15

Boljše, da sploh slik nebi objavil, ker z lupo jih pa res ne mislim gledat.
Uporabniški avatar
nejko077
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 105
Pridružen: 02.12.2012, 11:37
Kraj: Kranj

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a nejko077 » 25.11.2013, 18:57

Eva moja iz Avstrije
Slika
Uporabniški avatar
nejko077
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 105
Pridružen: 02.12.2012, 11:37
Kraj: Kranj

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a nejko077 » 10.12.2013, 16:05

Še ena iz Avstrije ampak slovenska
Slika

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov