RailWorks

Verjetno obstajajo še kakšne druge programske zadeve, to pa pišite tukaj...
space
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 407
Pridružen: 06.01.2009, 20:39

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a space » 23.04.2014, 17:52

kako se vključi najmočnejše luči na ice 3?
space
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 407
Pridružen: 06.01.2009, 20:39

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a space » 26.04.2014, 16:57

a se da v igri TS 2014 popraviti odzivnost zavor?
desiro
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1151
Pridružen: 21.01.2008, 14:45
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a desiro » 26.04.2014, 20:44

Odzivnost zavor je dokaj realna, pomojem pa se jo da v kaki datoteki tudi prirediti.
The hardest part of my job is being nice to people who think they know how to do my job LOCOMOTIVE DRIVER
KOLESAR
Vajenec
Vajenec
Prispevkov: 34
Pridružen: 21.07.2013, 11:20
Kraj: Goriška

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a KOLESAR » 29.12.2014, 13:59

Zdravo
Imam eno vprašanje za tiste ki že imate na svojem računalniku naložen simulator RailWorks TS 2014.
Kje ste ga kupili in katero verzijo? Namreč na spletu je ful različnih verzij, ki se prodajajo in ne vem katera je najbolj prava, pa da bi tudi slovenski dodatki delali na njej.
Hvala za pomoč
KOLESAR
Uporabniški avatar
nejko077
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 105
Pridružen: 02.12.2012, 11:37
Kraj: Kranj

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a nejko077 » 29.12.2014, 17:25

Na tem bodo delovali slovenski dodatki.
http://store.steampowered.com/app/24010/

LP
KOLESAR
Vajenec
Vajenec
Prispevkov: 34
Pridružen: 21.07.2013, 11:20
Kraj: Goriška

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a KOLESAR » 29.12.2014, 18:56

nejko077 napisal/-a:Na tem bodo delovali slovenski dodatki.
http://store.steampowered.com/app/24010/

LP


Hvala za predlog, edino kar je, ne vem al bi se to verzijo dalo kje na Slovenskem tržišču dobit, ali jo naročit prek spleta.?
Uporabniški avatar
mkx
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 3404
Pridružen: 20.03.2011, 9:03
Kraj: Dolenjska

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a mkx » 29.12.2014, 23:56

Vse pri steampowered.com se kupuje preko spleta. Tudi "uradne" dodatke.
LP, Metod
KOLESAR
Vajenec
Vajenec
Prispevkov: 34
Pridružen: 21.07.2013, 11:20
Kraj: Goriška

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a KOLESAR » 30.12.2014, 0:52

Ja kaj pomaga, ko pa nimam plačilne kartice. :(
A se da po povzetju naročit?
desiro
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1151
Pridružen: 21.01.2008, 14:45
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a desiro » 30.12.2014, 1:22

Ne plačilo mora biti preko spleta, saj tudi igre ne dobiš v box verziji domov če jo kupiš na steamu.
Splača se ti jit pogledat še v Müller-ja, nedolgo nazaj sem jo zasledil tam, v temu premeru gre za box verzijo, cena pa je 40€.
The hardest part of my job is being nice to people who think they know how to do my job LOCOMOTIVE DRIVER
Uporabniški avatar
grizeldi
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 294
Pridružen: 30.01.2013, 13:20
Kraj: Ljubljana

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a grizeldi » 30.12.2014, 18:06

Lahko poizkusiš s Paysafecard-om. Gre za to, da gres v trafiko, daš 11€ in dobis 10€ ki jih lahko porabiš na Steamu. Imajo tudi vrednosti 25€, 50€ in 100€. Kar ne porabiš ti ostane in lahko porabiš za dodatke. Kero koli pa vzameš je provizija 1€.
Jaz osebno vse na Steamu kupujem na ta način.

Pa še link: https://www.paysafecard.com/sl-si/
KOLESAR
Vajenec
Vajenec
Prispevkov: 34
Pridružen: 21.07.2013, 11:20
Kraj: Goriška

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a KOLESAR » 30.12.2014, 23:02

Ma sem na bolhi dobil enega tipa, ki mi jo proda (BOX verzijo, še zapakirano) za 30€. :D
link: http://www.bolha.com/racunalnistvo/igri ... 2&kw=train

Hvala pa vsem za pomoč :thumbupl
Žiga
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 142
Pridružen: 16.09.2009, 21:36

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Žiga » 20.01.2015, 18:08

Tudi sam sem se lotil izdelovanja proge v TS 2012, pa me zanima, če kdo ve kako bi lahko v igro vnesel sliko površja iz Geopedie ali Google Earth? Da bi potem lažje oz. bolj natančno lahko postavljal tire in ostale elemente.
Hvala.
Uporabniški avatar
grizeldi
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 294
Pridružen: 30.01.2013, 13:20
Kraj: Ljubljana

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a grizeldi » 20.01.2015, 19:29

Updataj si TS, potem pa se mi zdi da se da nekako vsposobiti google earth (mislim da ctrl + g).
Žiga
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 142
Pridružen: 16.09.2009, 21:36

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Žiga » 21.01.2015, 1:42

No zdaj mi je uspelo vstaviti relief v igro, ampak imam še en problem. Ko začnem polagati tire, se mi eni izmed njih pogreznejo v zemljo, ker površje zdaj ni več povsod ravno. Kdo ve kako bi lahko rešil ta problem? Sem poskusil z opcijo "Snap to terrain", ampak ni nobene razlike.

Na tej sliki se malenkost vidi problem na drugi kretnici (tiri se ne vidijo). Je pa tole začetek uvoza v Ljubljansko postajo z zahodne strani. Tam, kjer se trenutno končajo tiri na sliki, bo v prihodnjih dneh most čez Dunajsko.

Slika
Uporabniški avatar
petindvajsetka
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 791
Pridružen: 28.08.2011, 19:57

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a petindvajsetka » 21.01.2015, 12:29

Snap to terrain pod pogojem, da imaš označeno spodaj, da spreminjaš teren za tire.

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost