RailWorks

Verjetno obstajajo še kakšne druge programske zadeve, to pa pišite tukaj...
defy
Pom. strojevodje
Pom. strojevodje
Prispevkov: 57
Pridružen: 25.04.2010, 16:39

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a defy » 21.01.2015, 20:16

Katero progo pa izdeluješ?
Uporabniški avatar
petindvajsetka
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 788
Pridružen: 28.08.2011, 19:57

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a petindvajsetka » 21.01.2015, 21:47

defy napisal/-a:Katero progo pa izdeluješ?


:wink:

http://rw-slovenia.com/si/slike/proga-s ... route.html
Žiga
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 119
Pridružen: 16.09.2009, 21:36

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Žiga » 21.01.2015, 22:55

Jaz se zaenkrat še spoznavam z izdelovanjem prog v TS2012, tako da kakšne konkretne proge še nekaj časa ne bo z moje strani. Bi pa rad čim bolj natančno vsaj kakšen odsek naredil.
Uporabniški avatar
petindvajsetka
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 788
Pridružen: 28.08.2011, 19:57

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a petindvajsetka » 22.01.2015, 8:48

Če hočeš narediti kaj natančno, bo potrebno kakšen objekt tudi zmodelirati. V mislih imam predvsem objekte v bližini proge, da se lahko primerja z realnostjo.

lp
Žiga
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 119
Pridružen: 16.09.2009, 21:36

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Žiga » 22.01.2015, 23:20

Tudi to bo nekoč :) Zaenkrat imam cilj zgolj položiti tire in postaviti perone ter signalizacijo.
Žiga
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 119
Pridružen: 16.09.2009, 21:36

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Žiga » 11.02.2015, 0:41

Je že kdo slučajno kaj delal s programom RWDecal? Program s pomočjo Google Eartha samodejno ustvari sličice površja in jih vstavi v igro oz. "route editor". Na YouTubu sem si pogledal tutoriale in naredil točno po tistih navodilih, ampak potem v igri pa se mi namesto slike površja prikaže napis "missing texture". Ima kdo kakšno idejo kaj bi bilo lahko narobe?

Slika
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a AnejTS » 11.02.2015, 7:07

Nevem sicer katero verzijo maš, ampak mislim da od 2014 naprej al pa mogoče že prej ima train simulator vgrajen google earth, tako da se nerabiš zajebavat z rw decal. Mal poglej po internetu.
LP Anej
KOLESAR
Vajenec
Vajenec
Prispevkov: 34
Pridružen: 21.07.2013, 11:20
Kraj: Goriška

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a KOLESAR » 11.03.2015, 19:56

Zdravo
jst sm si nabavil TS 2015, pa me nekej zanima.
A mogoče kdo ve, kje bi dobil kakšno progo oziroma scenarije zastonj?
Oziromakje bi dobil scenarije, ki vključujejo loading/unloading misije (žito, kontejnerji, premog,...)?
hvala za odgovor
KOLESAR
Uporabniški avatar
nejko077
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 95
Pridružen: 02.12.2012, 11:37
Kraj: Kranj

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a nejko077 » 11.03.2015, 22:50

Kar nekaj scenarijev je že v igri, drugače jih pa lahko narediš.
Pobrskaj tukaj:
http://railworks-austria.at/
http://rail-sim.de/railsimnew/

lp
KOLESAR
Vajenec
Vajenec
Prispevkov: 34
Pridružen: 21.07.2013, 11:20
Kraj: Goriška

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a KOLESAR » 11.03.2015, 23:11

Ja sam kaj ko pa ne znam nemško :cry:
V osnovnem paketu je ful mal tega, scenarijev pa si sam delat je mal kr nekej, ker že v naprej veš kaj boš mogu narest. :|
Izdelava scenarijev pa vzame tudi ful časa, ki ga pa na žalost niamam velik zaradi faksa. :? :?
V bistvu kar sem prevozu je večinoma samo premik iz ene postaje na drugo.
LP
KOLESAR
KOLESAR
Vajenec
Vajenec
Prispevkov: 34
Pridružen: 21.07.2013, 11:20
Kraj: Goriška

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a KOLESAR » 16.03.2015, 22:04

Zdravo
a res noben ne ve, kje bi kej dubu, pa da je v angleškem jeziku?
lp
KOLESAR
Uporabniški avatar
nejko077
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 95
Pridružen: 02.12.2012, 11:37
Kraj: Kranj

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a nejko077 » 17.03.2015, 6:16

Laurus97
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 274
Pridružen: 27.05.2013, 18:04
Kraj: Kutina, Hrvatska

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Laurus97 » 02.08.2015, 16:08

Brena strojno

Slika

i nešto malo kasnije u depou na zasluženom odmoru...

Slika
:)
Pozdrav iz Hrvatske!
Laurus97
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 274
Pridružen: 27.05.2013, 18:04
Kraj: Kutina, Hrvatska

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a Laurus97 » 07.08.2015, 13:44

SŽ 664 Regan strojno;

Slika

Regionalac na ulazu u kolodvor i Asea koja čeka da postave vagone; :D

Slika
:)
Pozdrav iz Hrvatske!
Uporabniški avatar
nejko077
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 95
Pridružen: 02.12.2012, 11:37
Kraj: Kranj

Re: RailWorks

OdgovorNapisal/-a nejko077 » 08.09.2015, 19:07

Imam en problem. Zgodi se dostikrat. Današnji primer je bil, ko sem se pripeljal na st. anton am arlberg na progi tcc mi je vlak kar vrglo s tirov. Večkrat se je to že zgodilo na drugih progah s drugimi vlaki tudi med vožnjo, pri 80km/h ali pri 200 km/h. Ali morda kdo ve kaj bi bilo.

LP

Nejc

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost