Moji starši so mi nekoč pravili, da je prišlo v Divači do ID, hkrati pa je mnda strmoglavil helikopter!
P.S. Gre za zelooo star izreden dogodek, nekaj desetletij!
Nejc napisal/-a:Ve mogoče kdo kaj več o tem??
Moji starši so mi nekoč pravili, da je prišlo v Divači do ID, hkrati pa je mnda strmoglavil helikopter!
IC-Pohorje503 napisal/-a:Nejc napisal/-a:Ve mogoče kdo kaj več o tem??
res in zanimivo, ni bilo poročilo novice.....![]()
Nejc napisal/-a:IC-Pohorje503 napisal/-a:Nejc napisal/-a:Ve mogoče kdo kaj več o tem??
Miro, pred 40 leti še ni bilo radijev, kaj šele kaka televizija!
kondukter napisal/-a:Na netu sem našel samo, da je 29.6.1975 strmoglavil helikopter med reševanjem ponesrečenca v zelo slabem vremenu...O vlaku nič!![]()
![]()
Mimogrede: Pa tudi TV in radiji so tega leta že bili...
Nejc napisal/-a:IC-Pohorje503 napisal/-a:Nejc napisal/-a:Ve mogoče kdo kaj več o tem??
Miro, pred 40 leti še ni bilo radijev, kaj šele kaka televizija!
milchy napisal/-a:
Nejc : V Sloveniji je začel oddajati Radio Ljubljana leta ....................................
- saj glih tako zaostali pa res nismo ....da pred 40 leti ne bi imeli ne radia ne tv ....
Brižitka 363 napisal/-a:
Nesreča pa se je zgodila 15. julija 1984, če se ne motim.
Dolfe napisal/-a:milchy napisal/-a:
Nejc : V Sloveniji
Kaj pa veš kdaj je v tisti konec pricurljala elektrika, ..........radio ............TV, ............. vlak, ...............![]()
Dolfe napisal/-a:Brižitka 363 napisal/-a:
Nesreča pa se je zgodila 15. julija 1984, če se ne motim.
V jutranjih urah 14. julija 1984.
Še približen vir.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov