Policija mirila razgrajače na vlaku

Beseda naj teče o izrednih dogodkih, se pravi zamudah, nesrečah, poškodbah, okvarah, požarih, iztirjenjih in tako naprej kar se tiče izrednosti na železnici
Uporabniški avatar
541-110
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1085
Pridružen: 11.06.2006, 9:25
Kraj: LJUBLJANA

Policija mirila razgrajače na vlaku

OdgovorNapisal/-a 541-110 » 26.12.2011, 14:06

Novomeški policisti so imeli čez praznike polne roke dela. Mirili so razgrete mladostnike, ki so se na vlaku proti Mirni Peči zapletli v prepir in pretep. Posredovali so, ko je šesterica v Metliki napadla Ljubljančana. Strasti so mirili tudi v Šmihelu.

Potniki na vlaku, ki je peljal v Mirno Peč, so v petek popoldne poklicali policijo. Dve dekleti in pet fantov, starih od 16 do 27 let, so se zapletli v prepir in pretep. Med prerivanjem in potiskanjem po vlaku so jih skupili tudi tisti, ki so hoteli pomagati in ločiti razgrete glave. Policisti so 16-letniku in dvema 19-letnikoma izdali plačilni nalog, kazen pa so napisali tudi natakarici, ki je po incidentu postregla mladostnike.

V soboto zgodaj zjutraj je pred gostinskim lokalom v Metliki šest moških napadlo Ljubljančana, ki je ravno izstopil iz vozila. Po prihodu policistov se je eden izmed šesterice, 19-letnik, še neprimerno vedel in se kljub opozorilom policistov ni pomiril. 19-letnika, ki je tudi pregloboko pogledal v kozarec, so policisti pridržali. Poškodovani, ki naj bi utrpel lažje poškodbe, je sam poiskal zdravniško pomoč.

V soboto zvečer so morali policisti zaradi prerivanja in prepiranja posredovati v Šmihelu. Izstreljena naj bi bila tudi dva strela. Policisti so pomirili strasti, reševalci pa so v bolnišnico odpeljali 30-letnika. Utrpel je lažje poškodbe glave. Zaradi predvajanja preglasne glasbe so plačilni nalog napisali 47-letniku, plačilni nalog ali kazenska ovadba pa čaka tudi 31-letnika, ki je udaril 30-letnika.


vir: 24kur

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov