Si bom drznil malo ugibati oz. nakladati

Sem nekje videl videoposnetek speljave vlaka pod 1,5KV. Lokomotiva je ob speljavi imela dvignjena oba odjemnika, nakar je enega spustila...
... tole sem mislil:
Povezava na video
LP
Jože
Povezava na video
LP
Jože
Tomy napisal/-a:Kristjan, če sem te pravilno razumel, se do klanca uporablja potniška prestava, nato pa se prestavi v tovorno. Na vrhu klanca pa pnovno nazaj v potniško?
mkx napisal/-a:Na skoraj vseh fotografijah so imele Kraljičine sestrične dvignjena oba OT. Ali je res običajno (in zakaj je tako)?
Barbarpapa1 napisal/-a:Pozdrav
Vozna mreža kaže, da gre za 1,5KV napajanje, kar pomeni, da pri speljavi lokomotiva (če ima isto moč, kot naša Brižita) "potegne" dvakratni tok, kot bi ga pri 3KV napajanju. Zgleda, da so tokovi tako veliki, da je pomembna čim večja kontaktna površina med odjemnikoma in vodnikom....
Barbarpapa1 napisal/-a:Pozdrav
Si bom drznil malo ugibati oz. nakladati. Vozna mreža kaže, da gre za 1,5KV napajanje, kar pomeni, da pri speljavi lokomotiva (če ima isto moč, kot naša Brižita) "potegne" dvakratni tok, kot bi ga pri 3KV napajanju. Zgleda, da so tokovi tako veliki, da je pomembna čim večja kontaktna površina med odjemnikoma in vodnikom....
Sem nekje videl videoposnetek speljave vlaka pod 1,5KV. Lokomotiva je ob speljavi imela dvignjena oba odjemnika, nakar je enega spustila...
... tole sem mislil:
LP
Jože
ŽAT32 napisal/-a:A tisti dve ketni sta pa za vsak slučaj, če spenjača spusti?
CC 6500 napisal/-a:
srečanje malo pred mostom
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov