Koperbahn
Re: Koperbahn
In kdaj so nrdili izpit
maxima napisal/-a:In kdaj so nrdili izpit
Ko je bil tukaj Vectron od Siemensa.
Zakaj dekleta povesijo oči, ko jim rečeš: "Ljubim te"?
Da bi videle, če je res !
( Regis Houser )
( Regis Houser )
A,v tistem tednu ko je bil tle so se vsi ki ga vozijo naredili izpit al kaj 
Aja, ma kdo kšno sliko

Aja, ma kdo kšno sliko
Malo poglej še kakšno drugo temo naprimer RCA, kjer ti to piše pa še slike so zraven.
A,OK bom 

V Kozini kot doprega ob povratku za nazaj? To je šlo pa kot raketa, sodeč po nastanku fotografije.....
Zadnjič sem videl mimo Viča peljat eno MRCEjevo helgo/traxxa (ne ločim na prvi pogled), pa me zanima kdo jo/ga ima v najemu? Peljal/a je neke kontejnerje.
Helga....v najemu pri Adria transport.grizeldi napisal/-a:Zadnjič sem videl mimo Viča peljat eno MRCEjevo helgo/traxxa (ne ločim na prvi pogled), pa me zanima kdo jo/ga ima v najemu? Peljal/a je neke kontejnerje.
( Regis Houser )
( Regis Houser )
- petindvajsetka
- Strojevodja I
@grizeldi, ena izmed možnosti, katero si lahko videl. Mislim, da ima ADT v najemu dve Helgi, 189-843 in 189-158. Lahko, da še katero, to pa ne vem.cokla napisal/-a:Helga....v najemu pri Adria transport.grizeldi napisal/-a:Zadnjič sem videl mimo Viča peljat eno MRCEjevo helgo/traxxa (ne ločim na prvi pogled), pa me zanima kdo jo/ga ima v najemu? Peljal/a je neke kontejnerje.

A ni tako, da ima eno.....in pride katera je pač na voljo.petindvajsetka napisal/-a:@grizeldi, ena izmed možnosti, katero si lahko videl. Mislim, da ima ADT v najemu dve Helgi, 189-843 in 189-158. Lahko, da še katero, to pa ne vem.cokla napisal/-a:Helga....v najemu pri Adria transport.grizeldi napisal/-a:Zadnjič sem videl mimo Viča peljat eno MRCEjevo helgo/traxxa (ne ločim na prvi pogled), pa me zanima kdo jo/ga ima v najemu? Peljal/a je neke kontejnerje.
http://shrani.si/f/2o/CX/1KNStuuX/dsc0711.jpg
( Regis Houser )
( Regis Houser )
Ok, hvala za informacijo.
- petindvajsetka
- Strojevodja I
Pravzaprav še sam ne vem točno. Toda po tej slikisodeč, sta bili v Kopru že tudi dve.cokla napisal/-a: A ni tako, da ima eno.....in pride katera je pač na voljo.

petindvajsetka napisal/-a:Pravzaprav še sam ne vem točno. Toda po tej slikisodeč, sta bili v Kopru že tudi dve.cokla napisal/-a: A ni tako, da ima eno.....in pride katera je pač na voljo.
Vem, da sta bili....pa je to prej izjema kot pravilo. Lahko pa, da se motim.
( Regis Houser )
( Regis Houser )