Za mušter...sosedi.

grega napisal/-a:a Šeka bo ostala poleg postavljalnice ali gre nazaj na njeno mesto ?
grega napisal/-a:MMG ni mi jasno, zakaj se teme zaklepajo, ko se nabere teh 60+ strani, a obstaja kakšna "caka" pri forumu ali je to zgolj navada
grega napisal/-a:MMG ni mi jasno, zakaj se teme zaklepajo, ko se nabere teh 60+ strani, a obstaja kakšna "caka" pri forumu ali je to zgolj navada
cokla napisal/-a:grega napisal/-a:a Šeka bo ostala poleg postavljalnice ali gre nazaj na njeno mesto ?
Šeka bo dobila svoje mesto na drugi strani pri "napajalniku" za parne lokomotive ( če se ne motim )..
Nejac napisal/-a:cokla napisal/-a:grega napisal/-a:a Šeka bo ostala poleg postavljalnice ali gre nazaj na njeno mesto ?
Šeka bo dobila svoje mesto na drugi strani pri "napajalniku" za parne lokomotive ( če se ne motim )..
ali je šeka vozila po nekdanji Cinkarni Celje?
Nejac napisal/-a:cokla napisal/-a:grega napisal/-a:a Šeka bo ostala poleg postavljalnice ali gre nazaj na njeno mesto ?
ali je šeka vozila po nekdanji Cinkarni Celje?
Planet 1830 napisal/-a:Šeka
Šeka je (bila) premikalna lokomotive celjske Cinkarne, narejena iz tendra parne lokomotive. Sedaj, kot vem, ohranjena stoji na postaji Celje.
Tukaj je odlomek iz videofilma Šeka.
541-110 napisal/-a:grega napisal/-a:MMG ni mi jasno, zakaj se teme zaklepajo, ko se nabere teh 60+ strani, a obstaja kakšna "caka" pri forumu ali je to zgolj navada
En sam razlog je: Da se kdo neb´ spomnil kaj pisati v prejšnje teme.![]()
![]()
Regan 664 napisal/-a:@cokla, kaj gredo tista zamenljiva tovorišča v Italijo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov