Sem jo videl včeraj v Lj.Na podvozjih ima kot neke zelene ""mortizerje"", kaj je to?
Se bojim, da se nobenemu ne sanja, kaj bi naj bili ”mortizerji”. Stoletniki počasi ugotavljamo, da je zadnji čas, da z veseljem začneš guliti šolske klopi.Sem jo videl včeraj v Lj.Na podvozjih ima kot neke zelene ""mortizerje"", kaj je to?
Samo ugibam, da si videl manšete od ventila obremenitve garniture, posledično vpliva na zavoro...............maxima napisal/-a:Lepa!!!![]()
Sem jo videl včeraj v Lj.Na podvozjih ima kot neke zelene ""mortizerje"", kaj je to?
Verjetno so res manšete TU ventilov, ki določajo s kakšno silo bo zavornjak nalegal na obod kolesa. Več ljudi je na Gomulki...bolj močno pristiskajo zavornjaki na kolo.bronz napisal/-a:Samo ugibam, da si videl manšete od ventila obremenitve garniture, posledično vpliva na zavoro...............maxima napisal/-a:Lepa!!!![]()
Ja displej je. Naj bi bili namenjeni uporabi pri potniških vlakih. Namreč railpool jih oddaja v najem.cokla napisal/-a:....se mi zdi, da ima pod šipo displej prikazovalnika informacijskega sistema. Imam prav ali ne? Vsekakor je zanimivo.