152.

153.

154.

155.

156. na telem sž 312 sem prvič vstopil v kabino in si jo ogledal ob predstavitvi strojevodje

157.

158.

159. hž vagon naložen z lesom na Brestanici

160.

Hvala za opozorilo, bom pa v prihodnje natančneje preveril serijske in vzdevke.Ajznponar napisal/-a:Tisti celjski "kanarčki" (813/814) niso kanarčki (713/715) temveč prenovljeni fiati (podserija 1xx), ki so jih v okviru prenove "preoblekli" v kanarčkasto zunanjost. Poleg same številke jih najhitreje ločiš po številu vrat (fiatova garnitura ima na vsaki strani po dvoje vrat, kanarčkova po 4) in še nekaj detajlih. Lahko tudi po tem, da so kanarčki ljubljanocentrični, torej večinoma vozijo po kamniški in dolenjski progi (vključno s Trebnje - Sevnica), drugje pa jih boš videl s precej manjšo verjetnostjo.
Kaj več o celjski muzejski "krami" najdeš na straneh tamkajšnjega društva (npr. v zloženki).
- preveč se ponavljajo motivi,andrazspan napisal/-a:
Kakšni komentarji glede slik?
cenim tvoje mnenje in bom poskušal v prihodnje slikat bolje.petindvajsetka napisal/-a: - preveč se ponavljajo motivi,
- veliko slik ima šum (previsok ISO),
- veliko motečih elementov (stebri, ograje, itd),
- nekateri motivi za forum skrajno nezanimivi (npr: tehnični podatki vozila, idr.)
s telefonom sem slikal preden sem si kupil fotoaparat, tako da to ni več problempetindvajsetka napisal/-a: - fotografiranja z mobitelom se prosim izogibaj![]()
ni problema iz vsake stvari se nekaj naučimo.petindvajsetka napisal/-a: Če sem iskren, mnogo preveč slik, boljše bi bilo gledati, če bi izbral selekcijo 20-30% dobrih slik, ki si jih objavil, ne pa čisto vsak klik, ki si ga napravil z digitalcem.
Pa brez zamere.