Danes ob 22.00 je kenedi 032 peljal skozi Postojno iz Prestranka 24 vagonov z kontejnerji. Šel je pa zelo počasi in tiho kar se mi zdi čudno ker je bila španka glasnejša z veliko manj vagoni. Zato me zanima če je potrebno bolj počasi voziti zaradi nove zobne proteze, ali ima samo nov avspuh?
Danes malo pred 4. uro popoldne je 661-032 ropotal skozi Rakek proti Ljubljani s kontejnerskim vlakom. Kaj sta potem spet vozna oba kenedija. Kdo je nazadnje videl 164?
Regan 664 napisal/-a:Danes malo pred 4. uro popoldne je 661-032 ropotal skozi Rakek proti Ljubljani s kontejnerskim vlakom. Kaj sta potem spet vozna oba kenedija.
Klemen, 661-032 vozi za "krožno" že od takrat, ko je 661-164 sezula šuhe. Nič še ni videti, da bi -164 pricapljala nazaj iz Maribora.
Ali pač?
Regan 664 napisal/-a: Kdo je nazadnje videl 164?
Najbrž kar vi, ki ste bili konec maja v CD-Studenci.
Pa imam v spominu, da sem 164 videval po ljubljani nedolgo nazaj...
Že dolgo nisem preverjal stanja obeh kenedijev.
Da 164 vozi so res le pobožne sanje....
Dolfe menda res dela družbo sestri 163.....upam, da ne za vedno....
Se vedno caka na nova kolesa na istem mestu kot pred stirimi meseci...Zgleda, da ne bo tako hitro na vrsti, glede na to, da je revizija na 644-012 koncana in caka ze vec kot mesec dni na kolesa...
Regan 664 napisal/-a:Danes malo pred 4. uro popoldne je 661-032 ropotal skozi Rakek proti Ljubljani s kontejnerskim vlakom. Kaj sta potem spet vozna oba kenedija. Kdo je nazadnje videl 164?