Če bi na vrata namontirali kljuke, bi pomislil da je ponovno leto 1987

mkx napisal/-a:Če bi na vrata namontirali kljuke, bi pomislil da je ponovno leto 1987
Regan 664 napisal/-a:Sicer pa bodo kanarčki vozili še celo večnost, ker bo prej potrebno zamenjat še trdožive fiate![]()
TGV Lyria napisal/-a:Regan 664 napisal/-a:Še zdaj pa ne vem, zakaj se s klimami ni opremilo raje kanarčkov, ki so precej sodobnejše garniture in tudi tehnično manj problematične.
mkx napisal/-a:... Kanarčki pa samo po Dolenjskem in v Ljubljanskem primestnem prometu.
TGV Lyria napisal/-a:
Ne vem kateri bodo prej zamenjani...glede na zadnje predelave Fiatov s klimami se mi zdi, da bodo prej leteli kanarčki.
Še zdaj pa ne vem, zakaj se s klimami ni opremilo raje kanarčkov, ki so precej sodobnejše garniture in tudi tehnično manj problematične.
sikos napisal/-a:mkx napisal/-a:... Kanarčki pa samo po Dolenjskem in v Ljubljanskem primestnem prometu.
A tako? Mi, ki se vozimo 2 ure + na Dolenjsko in Belo krajino, naj se pa kuhamo?!Če že nismo neka turistična destinacija, si vseeno zaslužimo spodobne pogoje...
A ni nekdo celo omenil da klima niti ni mogoča zaradi tega ker ima Kanarček 1 motor, Fiat pa 2 ?
cokla napisal/-a:Za montažo klime na Kanarčke bi znalo biti kar nekaj težav...prevsem zaradi zagotavljanja moči za pogon klime. Vse bi se dalo, če je volja...vprašanje pa je, če bi bila investicija ekonomsko upravičena. Po moje je bolje kupiti nove garniture....s tem pa se močno zapleta , kot nam je znano.
sikos napisal/-a:Ko se peljem s Kanarčkom po dežju pa mi iz luči/stropa kaplja voda![]()
cokla napisal/-a:TGV Lyria napisal/-a:
Ne vem kateri bodo prej zamenjani...glede na zadnje predelave Fiatov s klimami se mi zdi, da bodo prej leteli kanarčki.
Še zdaj pa ne vem, zakaj se s klimami ni opremilo raje kanarčkov, ki so precej sodobnejše garniture in tudi tehnično manj problematične.
Od kje pa tebi to?
fiat310 napisal/-a:
Torej niso tehnicno manj problematicne? Tudi jaz sem mislil, da je tako, ce ne drugega zato ker so novejse in se vedno originalne, medtem ko je za fiate zadnja predelava ze tretja po vrsti.
cokla napisal/-a:fiat310 napisal/-a:
Torej niso tehnicno manj problematicne? Tudi jaz sem mislil, da je tako, ce ne drugega zato ker so novejse in se vedno originalne, medtem ko je za fiate zadnja predelava ze tretja po vrsti.
Ne bi verjel s čim se vsakodnevno ubadamo. Ampak...tako je naš poklic še bolj "barvit".![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov