Poskusno ali končno zares?

Re 4/4 napisal/-a:LED na brižiti?
Poskusno ali končno zares?
suha napisal/-a:barve lisičkinega vlaka
jž 363 napisal/-a:Pa ne pozabimo da niso vse dopolnile 40 let, saj so zadnje prišle na tire do l. 1977. In če so Mehi zdržali v prometu skoraj 50 let, upam da bodo tudi Brižitke....
jž 363 napisal/-a:suha napisal/-a:barve lisičkinega vlaka
Vsaj uradno ime vlaka bi lahko napisali...
suha napisal/-a:Jaz pa upam, da se jih čimprej upokoji in, da se nabavi nekaj novega, VEČSISTEMSKEGA.
suha napisal/-a:Jaz pa upam, da se jih čimprej upokoji in, da se nabavi nekaj novega, VEČSISTEMSKEGA.
Re 4/4 napisal/-a:suha napisal/-a:Jaz pa upam, da se jih čimprej upokoji in, da se nabavi nekaj novega, VEČSISTEMSKEGA.
30 taurusov ni dovolj? Še ti niso izkoriščeni v polni meri, kar se tiče voženj v drugih sistemih. Ne pričakovati, da z nakupom biločesa se bo automatsko vozilo po tujini.
Glede na to, da do Špilja še skoraj 10 let ne bo normalnega osnega pritiska, je tvoj predlog strel v koleno.
TGV Lyria napisal/-a:suha napisal/-a:Jaz pa upam, da se jih čimprej upokoji in, da se nabavi nekaj novega, VEČSISTEMSKEGA.
Kaj pa Brižitam sploh fali? Saj nima zastonj vzdevka Kraljica! Pa v njihovi domovini jih še kar uporabljajo!
Še en tak, ki bi na horuk metal vse kar je malce starejše ven, čeprav je še zelo uporabno. A ni že eden zadosti?
maxima napisal/-a:
Fali jim glas ko delajo doprege med Divačo in Rodikom...
Drugače so pa super.
cokla napisal/-a:maxima napisal/-a:
Fali jim glas ko delajo doprege med Divačo in Rodikom...
Drugače so pa super.
Mislim, da imajo glasa dovolj....jim ne manjka.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov