grega napisal/-a:Zdravo
Na katerih relacijah(vlakih) se vozi redno Zelenc?
Približno tri tedne nazaj sem se z njim peljal na relaciji Maribor - Ormož (RG 640), vendar ne vem, ali je bila to bolj izjema kot pravilo.
grega napisal/-a:Zdravo
cokla napisal/-a:grega napisal/-a:Zdravo
Redno še do počitnic na relaciji Ljubljana-Hodoš-Ljubljana.....dokaj redno na relaciji Ljubljana - Ivančna Gorica-Ljubljana ( zjutraj) in Ljubljana - Jarše, Ljubljana - Domžale in Ljubljana - Kamnik (regionalni) popoldne.
Med vikendom do konca meseca tudi Ljubljana - Pula - Ljubljana.
cokla napisal/-a:grega napisal/-a:Zdravo
Redno še do počitnic na relaciji Ljubljana-Hodoš-Ljubljana.....dokaj redno na relaciji Ljubljana - Ivančna Gorica-Ljubljana ( zjutraj) in Ljubljana - Jarše, Ljubljana - Domžale in Ljubljana - Kamnik (regionalni) popoldne.
Med vikendom do konca meseca tudi Ljubljana - Pula - Ljubljana.
TGV Lyria napisal/-a:
Potem pa celo poletje vsak dan Hrpelje-Kozina - Pula - Hrpelje-Kozina (zveza iz Ljubljane/Maribora/Budimpešte z RG 1605/4).
igor72 napisal/-a:TGV Lyria napisal/-a:
Potem pa celo poletje vsak dan Hrpelje-Kozina - Pula - Hrpelje-Kozina (zveza iz Ljubljane/Maribora/Budimpešte z RG 1605/4).
Letos motornik štarta/konča iz Divače
Letos motornik štarta/konča iz Divače
igor72 napisal/-a:Lani je vozil iz Sežane, kar je bil totalen nesmisel, leta prej pa iz Kozine, kar tudi ni blo logično (odkar je končala klasika)....ker pa se je urejala postaja v Divači, ni bilo smiselno riniti še s prestopom v tistem delovišču....sedaj ko je vse urejeno, pa so zadevo postavili na svoje mesto![]()
![]()
Torej letos: motornik začne, in konča, svojo pot v Divači, prestop pa je možen tudi še v Kozini
cokla napisal/-a:
V soboto greš v Pulo?
igor72 napisal/-a:Lani je vozil iz Sežane, kar je bil totalen nesmisel...
TGV Lyria napisal/-a:... šlo se je za povezavo iz Nove Gorice do Pule s samo enim prestopom....
mkx napisal/-a:TGV Lyria napisal/-a:... šlo se je za povezavo iz Nove Gorice do Pule s samo enim prestopom....
Če sem zloben: ali se "s samo enim prestopom" na naša na enega potnika, ki je lani prestopil?
TGV Lyria napisal/-a:
V bistvu sploh ni bilo lani, ampak predlani (2016). In ne, ni vozil prazen. 2x sem se peljal (veza iz Kopra) in je bilo kar nekaj potnikov iz Pule naprej v Novo Gorico.
V bistvu sploh ni bilo lani, ampak predlani (2016). In ne, ni vozil prazen. 2x sem se peljal (veza iz Kopra) in je bilo kar nekaj potnikov iz Pule naprej v Novo Gorico.
Anti bom ja vedel sa sem ga LANI, 2017, vozil iz/v Sežano!!
Popoln nesmisel, ker :
Ko sem zjutraj prišel strojni iz Divače je ravno izvažal desiro iz Opčin, ki je imel vezo tudi iz Gorice
Ko sem zvečer pripeljal v Sežano, je Goricjan čakal še skoraj pol ure na desiroja iz Ljubljane
...in ta dva vlaka bosta tudi letos veza za mercedeza iz/do Divače, oziroma klasiko iz/do Kopra.
Tako da veza za Gorico je že bila, kljub mercedezu, in tudi letos bo, samo se ne bomo vozili v prazno 2x v enem dnevu, predvsem zaradi sprevodnika
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov