Jembah napisal/-a:Tocno tako, moski se staramo kot vino ali viski, zenske pa kot mleko![]()
![]()
Se strinjam s tabo

Ajznponar napisal/-a:Za mesto referenta na SŽ-ŽIP je treba obvladati jogo, kdo ve, kaj bodo šele zahtevali od bodočih sprevodnikov...
Blaž napisal/-a:Tono napisal/-a:Nekaj mi ni jasno: videl sem par zelo mladih sprevodnic. Pa ne mi rečt, da gre za notranjo prerazporeditev. A so začele delati pri desetih letih ali kaj? Ali pa je varianta, da se kot "zunanji" "uturiš" v kak ŽIP, nato pa se za nadaljnji razvoj kariere domeniš z "notranjim", ki ga prijatelji imenujejo "kadrovski"?
To se tudi jaz sprašujem ja, pa kakor vidim je zmeraj več mladih sprevodnic in sprevodnikov. Ko pa prideš v prometno pisarno v Lj vprašat pa nihče nič ne veoz. en stric mi je celo rekel, da o tem ne sme govorit.
Blaž napisal/-a:Sedaj, ko bodo po Primorski progi zopet vozili potniški vlaki, pa bodo potrebe po delovnem mestu sprevodnik skokovito narasle, ] tako da si lahko kajkmalu obetamo tudi kakšen zunanji razpis za delovno mesto sprevodnik.
cokla napisal/-a:Blaž napisal/-a:Sedaj, ko bodo po Primorski progi zopet vozili potniški vlaki, pa bodo potrebe po delovnem mestu sprevodnik skokovito narasle, ] tako da si lahko kajkmalu obetamo tudi kakšen zunanji razpis za delovno mesto sprevodnik.
![]()
Ljubitelj napisal/-a:
Tako je s sprevodniki, promet se vedno bolj avtomatizira in čas sprevodnikov mineva....
LPL
Ta bo težka. Saj smo na balkanu, pri nas bi se na veliko švercalo.
Re 4/4 napisal/-a:Ljubitelj napisal/-a:
Tako je s sprevodniki, promet se vedno bolj avtomatizira in čas sprevodnikov mineva....
LPL
Ta bo težka. Saj smo na balkanu, pri nas bi se na veliko švercalo.
Ivan Mali napisal/-a:Naj še nekdo prilepi dopis, ki je v teh dneh zakrožil po postajnih računalnikih, govori pa o močnem zmanjšanju števila vlakov, ponekod čez vikende 100% ukinitev in prehod iz 24 na 16 urni delovni dan ob delavnikih. Je to pa posledica nakupa avtobusov, ki naj bi ga menda tudi izvedle SŽ?