LP
Da se lažje vidi detajle, sem se odločil, da izberem objavo slik tako, kot uporabljam. Verjetno ne vpliva na normalno delovanje foruma? Nerodno je, da moraš malo več klikatiGorchi napisal/-a:Jure,
čestitke za tole delo!![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala Goran.
Se pa vseeno priporočam za mogoče kak vodič staranja in barvanja v posebni temi, korak za korakom.
Bom napisal.
Kar se tiče 800x600 slik pa... lahko upoštevaš, se pa na večjih slikah več vidi in nimam nič proti takemu načinu objavljanja slik. Se veselim nadaljnih slik!![]()
![]()
Na evropska sredstva po mojem žal ne more računati, kajti stavbe so Ameriške...Tono napisal/-a:... Ampak bajte pa imaš v tako slabem stanju, da boš lahko kandidiral za evropska sredstva
Hvala Tono. Detajli na strehi servisa hladilnikov še manjkajo, še jih bom dodajal.Tono napisal/-a:Jure,
sem sicer nisem maketarski navdušenec, ampak tvoji vrhunski izdelki pa so me pritegnili. Neverjetni detajli, npr. gume na strehi delavnice za popravilo hladilnikov.
Tono napisal/-a:Ampak bajte pa imaš v tako slabem stanju, da boš lahko kandidiral za evropska sredstva