@Goran - tudi sam sem imel v mislih to pumpo, vendar je pri MSL niso imeli na zalogi, bom jo poiskal kje drugje. Dinamo bom za enkrat uporabil kar tiso, ki je bila na modelu, pa morda kasneje kaj predelam.
@Nejc - ja vsi deli so Weinartovi, čeprav obstaja še malo boljša spenjača, ki je prav namenjena dejanski uporabi za spenjanje. Uporabljajo jo na modulih FREMO87, mislim da jo je možno dobiti preko Hp1.
Ko so se roke po novoletnih norijah nekoliko umirile

Trenutno stanje:

Veliko je bilo brušenja, saj so vodni zalogovniki na 18 001 varjeni, model pa je imel netane. Vsak net je bilo potrebno previdno odrezati in potem vse zbrusiti najprej z 800 in nato z 1000 vodobrusnim papirjem in veliko vode. Za delikatna mesta sem uporabil pripomoček, ki sem ga izdelal po navodilu iz ene od revij Hp1. Na poševno odrezano palčko za ražnjiče sem nalepil košček brusnega papirja. S tem je možno natančno brusiti tudi blizu detajlov, ki morajo ostati.
Fotka teh palčk:

Kot rečeno, sem oropal 03 002 injektorja (med kolegi je to poželo ogorčenje

Naslednji koraki bodo izdelava preostalih napeljav, oken, lepljenje posameznih enot in razbijanje glave kako daleč z elektronskim delom. Zvok bo zagotovo, osvetliti Weinartove laterne je podvig zase, tukaj se še nisem odločil. Osvetlil bi lahko kabino in namestil led-ice nad krmiljenje. Razmišljam tudi, da bi prednji tekalni osi uporabil za odjem toka.
za konec še ena

lp,matej