odlično!

Sicer pa so predhodni komentatorji povedali že vse!
Seveda, tiste linije bodo zmanjšane na minimum in prekrite z zelenjem kolikor bo le mogoče...yyure napisal/-a: Nekaj me pa zanima, kako misliš skriti, če sploh misliš diletacije med posameznimi deli?
Skale so videti zelo realistično in odlično! Čestitke! Se vidi, da je vloženega veliko truda!gcn64 napisal/-a:Skale so končno narejene. Bilo je kar nekaj slojev, na koncu še drybrush, ampak sem z izidom zadovoljen:
Ti pa imaš pravo skladovnico lesa doma!gcn64 napisal/-a:Začel sem torej z gradnjo objektov, katero bom fotodokumentiral karseda redno. Vseh postopkov ne bom opisoval podrobno, če pa koga kaj zanima pa kar vprašajtePrvi korak je barvanje lesa. Najprej sem se lotil največjega kita - velike žage Twin Mills od Sierre West:
Lokomotiva je videti prav odlično! Super!gcn64 napisal/-a:Še slika lokomotive na novo pobarvanih tirih:
Hvala!poznidan napisal/-a:Nejc to bo prava manufakturna mojstrovina.
Nejc zdravo,gcn64 napisal/-a:Da ne bo kdo mislil da dela stagnirajo:
Sem tik pred tem, da začnem z gradnjo objektov, zato moram zaključiti vsa tesarska dela okoli modulov. Problema sta bila dva: prvič sem module pobarval v rumenkasto barvo, nato pa želel bordo rdečo. Med obema slojema takrat nisem namazal osnovne barve in tako se je zadeva odluščila ob najmanjšem potegu. Zato sem pobrusil vse stranice modulov in pobarval tako kot treba, kar pa mi je spet vzelo ohoho časa. Obstajal pa je še problem v nosilnem ogrodju, saj takrat nisem dovolj natančno privijačil vseh stranic, pa tudi nekatere letve so bile preveč zvite. Tako sem vse razstavil, zvite letve zamenjal in zadeve privijačil karseda natančno. Nekaj slik trenutnega stanja sledi, moduli so že pobarvani, sledi še barvanje ogrodja:
DSC08588 by Nejc Roskar, on Flickr
DSC08585 by Nejc Roskar, on Flickr
...še nov način vpetja diagonalnih letev:
DSC08586 by Nejc Roskar, on Flickr
..toliko zaenkrat