iščem mehano vlak, vagone

Odgovori
mmm99
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 08.12.2017, 22:00

iščem mehano vlak, vagone

Odgovor Napisal/-a mmm99 »

Pozdravljeni,

sem nov na forumu in praktično tudi popolni začetnik v svetu modelnih železnic. Kot otrok sem sicer imel vlak firme mehano, ki ga imam še danes, vendar pa takrat nanj nisem preveč pazil, zato ni več v perfektnem stanju.

Sedaj počasi (vendar vztrajno) poizkušam nadgraditi svojo zbirko predvsem z obnovo slabše ohranjenih mehano vlakov. Uporabnike foruma zato naprošam, če ima kdo še kakšen vlakec, ali pa samo vagonček, lokomotivo, ki ga ne potrebuje in bi ga bil pripravljen podariti. Seveda je lahko tudi v popolnoma nevoznem stanju, saj bi ga sam obnovil (kar veliko izkušenj sem si pridobil s sestavljanjem Revel maket). Vesel bi bil česarkoli bi se lahko odpovedali, da bi mi le uspelo nekako "zagnati" moj hobi.

Na tem mestu me še zanima, ali ima morda kdo voziček za vagon, ki je prikazan na priloženi sliki (slika je simbolična s spleta. Vagon, ki je danes že praktično kot nov, sem našel na odpadu v zelo slabem stanju in brez vozička, ki pa žal nimam nadomestnega.

Lep pozdrav vsem uporabnikom foruma.

PS: Slika je priložena v spodnjem linku, saj je ne znam naložiti (sicer pa gre za daljši potniški vagon slovenskih železnic).
https://mmc.bolha.com/3/image/206443/20 ... 8cd1d7.jpg
Odgovori