moje ameriške lokomotive

Najnovejše v svetu železniških maket.
IBANEZ15
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 349
Pridružen: 12.11.2007, 13:01
Kraj: Zabukovica

moje ameriške lokomotive

OdgovorNapisal/-a IBANEZ15 » 02.09.2008, 16:43

MANTUA 2-6-6-2
Slika
največja dizlerka na svetu po mojih podatkih :lol: DD40X
Slika
malo električne vleke legendarna GG-1
Slika

ničmanj legendarna E-33
Slika
E-60
Slika
Zadnjič spremenil IBANEZ15, dne 03.09.2008, 15:03, skupaj popravljeno 2 krat.
LP
ZLATKO
Uporabniški avatar
Griffith
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1140
Pridružen: 03.04.2007, 14:42
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Griffith » 02.09.2008, 22:32

Zanimiva je G33 (poleg ostalih sevede). Baje da je bilo vzdrževanje teh lokomotiv zelo drago.
Slika
IBANEZ15
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 349
Pridružen: 12.11.2007, 13:01
Kraj: Zabukovica

OdgovorNapisal/-a IBANEZ15 » 03.09.2008, 15:00

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
LP

ZLATKO
IBANEZ15
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 349
Pridružen: 12.11.2007, 13:01
Kraj: Zabukovica

OdgovorNapisal/-a IBANEZ15 » 04.09.2008, 15:51

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Zadnjič spremenil IBANEZ15, dne 29.12.2008, 18:43, skupaj popravljeno 1 krat.
LP

ZLATKO
Uporabniški avatar
Griffith
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1140
Pridružen: 03.04.2007, 14:42
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Griffith » 04.09.2008, 23:03

Prejšnič sem hotel ravno to vprašati če imaš Big Boya, pa vidim da ga imaš. 8)
Slika
IBANEZ15
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 349
Pridružen: 12.11.2007, 13:01
Kraj: Zabukovica

OdgovorNapisal/-a IBANEZ15 » 05.09.2008, 9:59

Ta BIG BOY je edini nemotorizirani model pri meni. Nisem raskiral tolk denarja ker na moji maketi tako nebi imel kaj delat. Kupil sem ga od Ravella in sestavil. :lol: 8)
LP

ZLATKO
Uporabniški avatar
matija
Poznavalec
Poznavalec
Prispevkov: 18
Pridružen: 16.07.2006, 13:51
Kraj: SUBOTICA, VOJVODINA,- Srbija

OdgovorNapisal/-a matija » 05.09.2008, 23:06

Zlatko da te obradujem, BIG BOY bi imao kaj delat na tvojoj maketi. Savladava i najmanje radijuse bez ikakvih problema i na malim MEHANO skretnicama (15 cm) prelazi bez ikakvih problema :wink: (isprobano)
Uporabniški avatar
Griffith
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1140
Pridružen: 03.04.2007, 14:42
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Griffith » 05.09.2008, 23:49

Aja, zanimivo. Potem pa vse pohvale za trud. :)
Slika
IBANEZ15
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 349
Pridružen: 12.11.2007, 13:01
Kraj: Zabukovica

OdgovorNapisal/-a IBANEZ15 » 06.09.2008, 7:51

Matija zanimiv odgovor. Mogoče nekoč pride pravi. :) :D :lol: .
LP

ZLATKO
Uporabniški avatar
matija
Poznavalec
Poznavalec
Prispevkov: 18
Pridružen: 16.07.2006, 13:51
Kraj: SUBOTICA, VOJVODINA,- Srbija

OdgovorNapisal/-a matija » 06.09.2008, 10:25

Pa kod mene ima jedan kojeg ne trebam, počeli smo na PP nešto da se dogovaramao ali smo malo stali oko toga :lol:
IBANEZ15
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 349
Pridružen: 12.11.2007, 13:01
Kraj: Zabukovica

OdgovorNapisal/-a IBANEZ15 » 09.09.2008, 16:02

Malo iz serije SD :lol:
SD-24
Slika
SD-35
Slika
SD-40
Slika
SD-45
Slika
SD-60
Slika
LP

ZLATKO
IBANEZ15
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 349
Pridružen: 12.11.2007, 13:01
Kraj: Zabukovica

OdgovorNapisal/-a IBANEZ15 » 10.09.2008, 10:46

še nekaj GP serije
GP-9
Slika
GP-18
Slika
GP-30
Slika
GP-60
Slika
LP

ZLATKO
Uporabniški avatar
Griffith
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1140
Pridružen: 03.04.2007, 14:42
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Griffith » 14.09.2008, 12:01

Da ne bom zaradi treh lokomotiv odpiral še ene teme, bom svoje pripopal kar tule. Upam da je prav. ;)
Modra Conrail je bila moja prva lokomotiva, čez leta sem si kupil še en komplet z Virginian lokomotivo, nazadnje pa GG-1 Pensylvania, pa tudi to sem kupil že dolgo nazaj. Sedaj ne kupujem več, ker je... enosmerno/izmenično, analogno/digitalno. Če bom kdaj delal maketo bom kupoval šele potem ko bom videl kakšen sistem bom imel. Vagončke imam pa itak bedne.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika
parna
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 484
Pridružen: 17.03.2008, 20:01

OdgovorNapisal/-a parna » 14.09.2008, 14:36

Zanima me,kako spremeniti lokomotivi piko digital CV3 v CV2 ;imam Roco digital set z lokomotivo ER-20,ki je tudi "naštimana" na CV 3.
Prosim za pomoč.
parna
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 484
Pridružen: 17.03.2008, 20:01

OdgovorNapisal/-a parna » 14.09.2008, 14:37

Enkratne lokomotive,enkratna zbirka.

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov