Stran 1 od 1

klub ljubiteljev G ( LGB )

Objavljeno: 08.06.2010, 13:30
Napisal/-a sole63
Pozdrav vsem. Do zdaj sam nekaj pisal glede kluba v Mariboru in sem se spoznal z Andrejem ( žal samo z njim ) kako bi malo pomaknili dogajanja v zvezi kluba z mrtve točke . Nekaj sva se zmenila , glede na kronično pomanjkanja časa , da bi tisto klubsko maketo v H0 nekako spet vstavili v funkcijo , za ostalo bomo videli . Zdaj pa bi vprašal ali obstaja še kdo v Mariboru ali okolici da se ukvarja z LGB ( G scale ) vlaki ? Namreč jaz imam neko kolekcijo od 6 lokomotiv in 30ak vagonov ter sem začel z izdelavo ''pokrite'' makete na podstrešju . Dodal bi par slik dela kolekcije ampak ne vidim opcijo ( ali pa ne vem kako se to dela ) , če je še kdo fan naj se oglasi ( ne bo mu hudega :twisted: ) mogoče zmeniva kakšno dobro idejo in temu podobno .
Lep pozdrav
Šole

Re: klub ljubiteljev G ( LGB )

Objavljeno: 08.06.2010, 13:43
Napisal/-a marklinfan
Slike se na tem forumu lahko objavijo preko Slikomata oz Shrani.si ipd. slednji baje kmalu ne bo več obratoval, tako da predagam prvega, oz če imaš že kakšnega svojega. Žal je zamudo a gre :)

Re: klub ljubiteljev G ( LGB )

Objavljeno: 08.06.2010, 14:40
Napisal/-a Gorchi
sole63 napisal/-a:Dodal bi par slik dela kolekcije ampak ne vidim opcijo ( ali pa ne vem kako se to dela )

Nalepljeno je po vsem forumu:
Navodila za lažje delo s forumom (Objava slik): viewtopic.php?f=35&t=1383
Kar se LGBja tiče pa žal ne morem pomagati, vem pa, da je g. Bogić, ravnatelj muzeja velik pristaš LGBja. Je tudi prisoten na vsakem sejmu, žal je pa tudi on iz Ljubljane.

Re: klub ljubiteljev G ( LGB )

Objavljeno: 08.06.2010, 19:09
Napisal/-a sole63
Hvala za navodila . Kot po navadi vec ve tisti kateri bere ! Glede LGB-a vidim da nas je precej malo . Jutri bom poskusil tisto z slikami . Opravicujem se za slovnicne napake . Se vedno se ucim pravilne slovenscine :D .
Pozdrav vsem
Sole

Re: klub ljubiteljev G ( LGB )

Objavljeno: 09.06.2010, 7:26
Napisal/-a sole63
Evo poskusa objave nekaterih slik . ( Če mi bo uspelo ) #-o
Šole
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika[/img]