tibidabo zapira vrata

Najnovejše v svetu železniških maket.
tomos
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 245
Pridružen: 24.08.2010, 18:08

tibidabo zapira vrata

OdgovorNapisal/-a tomos » 26.11.2010, 1:40

tibidabo zapira vrata
---------
z 76 leti gre gospod v penzijo in zapira prodajo in izdelavo modelov. Najbolj je bila znana E626 v N merilu, poleg je delal še potniške vagone v 4 barvah (zelene, sive, plave dvobarvne, rjave dvobarvne), preko Mehano prodajal E424 in E444 (mehano imel kot svoj izdelek tudi v prodaji, ampak načeloma je to bilo naročilo preko Tibidabo), nekaj tovornih vagonov. Redkost so bili prtljažni vagoni ker so bili le v določenih starih serijah. Pa od začetka so imeli modeli čeprav v N merilu H0 obliko priklopnika med vagoni (seveda pomanjšan).

Če bo kdo uspel ujet zadnji vlak se da naročit še preostanke (kontakt le preko telefona, poznanje ITA jezika nujno, pošiljanje po prevzemu - treba imet ITA naslov). na zalogi ima še nekaj zelenih, plavih in rjavih vagonov ter E626. Lokomotiva = 170eur, set lokomotiva+3vagoni+ovalni tiri = 220eur - nekomu se bo zdelo osebno drago, ampak so to vedno bili malo seriske stvari kakor so se naročila delala in je rabljenih modelov malo za zasledit. Osebno sem izkoristil in vzel en set že pred mesecev z benetk (akcija) in še enega sem zdej, tko da bo imel eno FS in eno JŽ E626 pa dva seta vagonov (pri vagonih se bo nadknadno dalo delat kopije prtljažnikov (bo posodu Josip ohišja) pa eno set potniških in pobarvani v sivo z starim FS znakom =P~ )
kopiranje/shranjevanje/linkanje slik s foto albuma ni dovoljeno
tomos
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 245
Pridružen: 24.08.2010, 18:08

Re: tibidabo zapira vrata

OdgovorNapisal/-a tomos » 02.12.2010, 23:52

Dans dobil paket z dvemi seti E626+vagoni ter poleg še rezervni vozički vagonov (zaradi novih koles in n kupplunga). Zraven je bilo dodano sporočilo:
- E626 razprodane in isto za rezervne dele
- deli vagonov razprodani
- razpoložljivi le še seti potniških vagonov (3 vagoni ~70eur)

tko da stvar gre res proti koncu. Še pri pot.vagonih se ne da niti razredov izbirat ampak le kar je še na zalogi (ostanki) gre v prodajo.
kopiranje/shranjevanje/linkanje slik s foto albuma ni dovoljeno

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov