Gorchi napisal/-a:Za moj okus jako estetske slike, dobra kompozicija, še posebej pa od zaledenelih cistern proti koncu. Kakšna je tok lepa, da bi jo dal z veseljem na desktop...
Hvala! Slika s cisternama je bila na izložbi FISAIC-a u Bruxellesu ove godine. Slike veće rezolucije rado dostavljam ak mi pošalješ e-mail na zasebna sporočila. :D
IC-Pohorje503 napisal/-a:zelo lepo sliko od HŽ!
da imam rad za 1142 tudi 1141! :>
Drago mi je! I meni se jako sviđa vaša Živa 541!
jure80 napisal/-a:Hvala za lepe fotke. Nekatere so res umetniške---
Molim, dapače! Drago mi je da su ti dobre. Ja fotke željeznice radim u nekoliko ciklusa - prvo su vlakovi u prolazu u krupnijim kadrovima, drugo su pejzaži s vlakovima, treće su težnje da željeznicu prikažem umjetnički u nekim detaljima, prolascima svjetla itd., itd.
Santa Fe napisal/-a:Fantastične slike in zelo dobre prespektive. Zelo pa mi je tudi všeč organiziranost vagonov potniških (barvno skladni) ter tovornih (istega tipa skupaj).
Hvala, hvala! HŽ putnički prijevoz u Varaždinu često pazi da stavlja iste serije putničkih vagona skupa, iako to nije uvijek lako jer, nažalost, broj raspoloživih vagona na HŽ je jako mali.
dirigent napisal/-a:Ja, dragi moji....gospod Ante Klečina je res mojster v vseh pogledih. Prav pri iskanju motivov in podrobnosti se kaže njegov res pravi odnos do železnice....nekaj, kar nas prevzame in začutimo, da smo v pravem svetu, polnem enkratnih doživetij....
Hvala za slike!!!
Marko
Marko, dragi prijatelju! Hvala na lijepim riječima!
Neki mi je željezničar rekel: "Vlakovi na tvojim slikama izgledaju lepše nego kaj u stvari jesu."
Ja tvrdim: "Nisu! Ja ih želim prikazati onakve kakvima ih ja vidim, a meni su najljepši na svijetu. I dalje smatram da bi se mogli prikazati još ljepše, pa moram učiti i truditi se fotografirati i dalje."
U svakom slučaju, i ja se jako veselim tvojim fotografijama koje mi šaljem jer često ima izuzetnih motiva. Hvala!
N€jc napisal/-a:Lepe fotke, enkratno
Hvala, čovek se trudi kolko može!
Pozdrav svima!!!
Ante