Mogoče bo pa naš prijatelj @IggyAUT na dunaju pritisnil na vlado.

Kdo se ti posmehuje? Če pa zmeraj pogrevaš eno in isto. Zdaj,če misliš,da si pojedel vso pamet sveta na svetu,ker pač živiš na Dunaju ok ti ni pomoči. Kot sem ti že rekel, če hočeš progo vloži svoj denar pa bo. Debato z tabo zaključujemIggyAUT napisal/-a:ni potrebe ker se ne daker je brez veze, ker nima smilsla in ker nabijam, da ni bilo skupnih sestankov za ta projekt z Avstrijci.. pač NABIJAM... od tega foruma sem pričakoval dosti več kot to posmehovanje folka tukaj.
Praviš, da nisi vseveden. Ok, to nihče ni. Ampak nekaj je dogovor na lokalni ravni, kar drži da obstaja in ti nihče ne nasprotuje. Ampak...da bo povezava sploh kdaj zaživela, bosta sklenili z meddržavnim sporazumom obe vladi, tako na Dunaju, kot Ljubljani in ne interesna skupnost. In sem že povedal. Niti lokalna skupnost trenutno ni enotna, saj so ugotovili, da na avstrijski strani proga poteka po vodovarstvenem območju, poleg tega se je menjal še mestni svet v Radgoni. Ne vlada na Dunaju, ne v Ljubljani, pa ne vidita v tej povezavi prioritet, saj je večjih projektov na prednostnem seznamu, kar precej. Tako preprosto je to. Nikjer omembe, da se nič ne da, da je brezveze. Nobenega posmehovanja, samo realni pogled avstrijske in slovenske politike, brez idealizma.IggyAUT napisal/-a:ni potrebe ker se ne daker je brez veze, ker nima smilsla in ker nabijam, da ni bilo skupnih sestankov za ta projekt z Avstrijci.. pač NABIJAM... od tega foruma sem pričakoval dosti več kot to posmehovanje folka tukaj.