poberem dol novo progo in kaj potem....?

hvala za nasvete

lp, rok
Ništa nemoraš više raditi! Pokreni MSTS, odaberi rutu Parenzana i pošto prvi put to pokrećeš pričekaj de se sve podigne. Prije toga moraš odabrati lokomotivu/vlak kojim ćeš se voziti po mapi. Sav vozni park koji ti je potreban došao je sa rutom!abarth500 napisal/-a:jah zdej recimo prva v mislih je parenzana ki sem jo dobil na http://www.trenomania.it/trainsimulator ... enzana.asp
O pa je.desiro napisal/-a:Če jih ni jih ustvariš s con.bilderjem(kateri meni nažalost ne dela saj ni kompitabilen z windows 7)
se da vse brez skrbi, brez kake programa narediti (oz. beležnica je potrebna), v beležnici je vse zapisano,desiro napisal/-a:Ja verjetno obstaja kaka verzja. Samo sej konec koncev jo nerabim mam itak več kot 30 prog tako da se jih nemorem naveličat čeprav škoda je le da posledično nemorem voziti sz 541 ker nemorem narediti con datoteke.
Lp Nejc
bi lahko dobil namig kje se nahaja ta datoteka .batGorchi napisal/-a:Pri inštalaciji bi dodal še eno malenkost, katero sem tudi zasledil. V izogib pretiranemu povečanju same datoteke za dolpoteg se v razpakiranih progah najdejo t.im. batch programi (končnico imajo .bat), katere je potrebno po umestitvi proge v mapo ROUTES pognati. Ta programček je pravzaprav le skripta, ki kopira te in one datoteke iz sosednjih prog, praviloma MSTS privzetih prog; to so datoteke s teksturami, oblikami itd.
Nejc napisal/-a:Conbuilder s Tinetove strani je kompatibilen z windows 7. Samo par klikov pa deluje. Ko razpakiraš program, se postavi na consetup, desni klik in lastnosti. Potem pa samo po spodnji sliki naštimaj, in setup bi se moral bp zagnati.![]()
In ta installme.bat je v obliki MS-DOS programčka.Gorchi napisal/-a:Konkretno pri progi Battipaglia-Paola je to datoteka Installme.bat.