Train Simulator 2

Vse na temo MS Train Simulatorja, veliko veselja..
Odgovori
Uporabniški avatar
DRAGAN
Vajenec
Vajenec
Prispevkov: 36
Pridružen: 22.02.2006, 21:47
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Train Simulator 2

Odgovor Napisal/-a DRAGAN »

Na letošnjem E3 sejmu je vsemogočni Microsoft na svojem štantu predstavil mnogo novega, tudi PC igre niso izostale. Mi se bomo osredotočili na simulacijo vožnje z vlaki oz. nje nadaljevanje. Microsoft Train Simulator 2 je kakopak nadaljevanje uspešnega Train Simulatorja. Za mnoge dolgočasna igra, se je v resnici zelo dobro prodajala, morda tudi zato, ker je bila najboljša med vsemi igrami simulacij vlaka. Le-teh je bilo, em… je bila sploh že kakšna?

Vlakci imajo neko magičnost, neko privlačnost, zaradi katere jih mnogo ljudi obožuje. Ne samo otroci in njihovi mali vlakci, najde se tudi cela kopica starejših možakarjev, ki posedujejo obsežne proge po katerih skozi imitirano pokrajino brzijo vsemogoči vlakci. Microsoft seveda vse to zelo dobro ve in je prav v teh ljudeh zapazil svojo novo ciljno publiko, ki ne igra računalniških iger, ampak se ukvarja z vlaki. To kani spremeniti tako, da v računalniške igre vključi vlake. Še več, vlakom kar posveti igro in to zelo kvalitetno igro. To jim je, kot smo že povedali, zelo dobro uspelo.

Za letos (jeseni) napovedujejo nov špil na isto temo z istim konceptom igre, vendar z mnogimi novitetami. Naša naloga bo upravljati lokomotivo in kar 13 različnih lokomotiv bomo lahko sprehajali po tirnicah. Velja omeniti, da bodo vse lokomotive izpravne, z vsemi funkcijami, nastavitvami itd. Vsaka izmed njih bo drugačna, s svojimi specifičnimi lastnostmi. Premierno bodo v Train Simulatorju 2 vključene ameriške parne lokomotive (niti tu ne more brez obvezne amerikanizacije). Te velikanske pošasti bomo "preganjali" po tirnicah širnega sveta. Na voljo bodo številne zgodovinsko pomembne železniške proge, kot tudi najnovejše. Vozili bomo po evropskih in ameriških progah, Pennsylvania Railroad, Deutsche Bahn AG in še mnoge svetovno znane destinacije bomo lahko preizkusili. Velja omeniti tudi to, da bo okolje res obsežno, natančno in predvsem bolj realno oz. življensko.

Postaje bodo na las podobne tistim v resničnem svetu. Skozi okna naše parne pošasti bomo gledali mesta, pokrajino, povsod bodo ljudje, ki se bodo premikali, avtomobili na cestah…, nasploh bo vse podvrženo k boljši realnosti. Vse skupaj bo oddajalo življenje in ne bo tako turobno kot je zadeva izpadla v prvem delu serije. Vse skupaj pa bodo začinili še spremenljivi vremenski pogoji. Da pa ne bomo vozili kar tako v prazno, bodo zastavljene določene naloge, ki jih bo potrebno opraviti. Na primer dostaviti določeno število potnikov v določenem času na določeno postajo in podobno. Počeli bomo vse kar počnejo pravi strojevodje.

Će nam zastavljene misije ali okolja ne bodo všeč, si bomo izdelali svoje scenarije, vlake, izzive in drugo. Odvisno pač od naših potreb in želja. Grafika, ki je bila tudi v prvem delu odlična, nam bo tudi tokrat pomagala do zabave in boljšega počutja ob igranju špila. Lepe natančne teksture, natančno oblikovana pokrajina, animirani osebki, avtomobili, živali in še kaj je le nekaj izmed adutov, ki jih ima Train Simulator 2. Tudi zvok ne zaostaja za grafiko in je ena izmed odlik te serije. Resnični zvoki lokomotiv, znamenito puhanje, tradicionalne troblje oz. sirene, vse skupaj se odlično ujame z vsemi zvoki v igri.

Imamo torej igro z dobro idejo, odlično grafiko in zvokom in z mnogimi novitetami, imamo pa tudi obljubo avtorjev (Kuju Entertainment), da nas kanijo presnetiti še s čim novim. Če bo od vsega obljubljenega izpolnjenega le 70%, bomo dobili dobro igro. Počakati pa bo potrebno do jeseni oz. do konca septembra, ko bo igra tudi končno ugledala luč sveta.
Uporabniški avatar
DRAGAN
Vajenec
Vajenec
Prispevkov: 36
Pridružen: 22.02.2006, 21:47
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a DRAGAN »

preberite si tale opis tole bo pa zakon igrat!
Uporabniški avatar
DRAGAN
Vajenec
Vajenec
Prispevkov: 36
Pridružen: 22.02.2006, 21:47
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a DRAGAN »

samo zdej pa resno ne vem gdaj bo ta špil vn pršu če me bo gdo lahko obvestil ko bo ven prišla!
EVO ŠE ENE PAR SLIK
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

dragan

Odgovor Napisal/-a AnejTS »

Dragan ti mogoče še neveš da so že zdavnjaj rekli da MSTS 2 nebo.
Zdaj KUJU dela že novo igro z imenom rail simulator kolko sem jaz seznanjen.Pa še nekaj kje si ti to prepisal (opis mislim)?


LP Anej
kondukter
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 931
Pridružen: 15.11.2005, 0:04
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a kondukter »

Tudi jaz sem že lani prebiral podoben opis kot ga je pradstavil Dragan in že lani je bilo rečeno, da MS Train SImulator 2 ne bodo izdali. Antej, se da dobiti kakšne informacije kako napredujejo v KUJU z simulacijo in ali bo potekala podobno kot pri MS Train Simulator-ju. LP!
Uporabniški avatar
AnejTS
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1141
Pridružen: 25.10.2005, 18:46
Kraj: Ptuj

čist nevem

Odgovor Napisal/-a AnejTS »

Jaz čist točen nevem kako na predujejo. jaz se nekje čital de je igra narejena koma 33%(nisem siguren)
to je njihova stran http://www.railsimulator.com/

LP ANEJ
Trainz
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 102
Pridružen: 27.12.2005, 23:46

Odgovor Napisal/-a Trainz »

Hm, vse to je že videno v TRS2006. Ne vem , kaj še lahko dodajo ...mogoče animirane potnike, ki se sprehajajo po vagonih in peronih.Vendar omejitve niso v tem, ampak v minimalnih zahtevah "hardvera". Igra bo šla v prodajo, če bo delala na danes povprečni konfiguraciji kompa.
Vlakci so kul
franci
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 06.09.2006, 12:47

trainz simulator - kako do njaga

Odgovor Napisal/-a franci »

Kje se dobi train simulator na netu. Koliko stane, kako se ga instalira, kako je z dodatno opremo (lokomotive, proge. Zelo me namreč zanima, vendar ne ve kje bi začel

lep pozdrav vsem
franci
leteči vlak
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 2533
Pridružen: 04.03.2009, 10:20
Kraj: Grosuplje

Re: Train Simulator 2

Odgovor Napisal/-a leteči vlak »

Ponovno nekaj upanja za nov Train simulator
Aljaž
Odgovori