TGV Lyria napisal/-a:bisabre napisal/-a:Koliko enega nepotrebnega pisanja zaradi ETCS. Potnike to prav malo briga, oni si žele udoben in hiter prevoz ter gostejši vozni red. Tukj ste pa zaradi ETCS naklamfali cel sonetni venec samo zato, da si nekateri bildajo svoj kao strokovni ego. Še enkrat povem, briga potnike za švelerje, pantografe, ETCS, odbijače, KGMEXUC334F in podbne tehnološke ocvirke.
A je to forum potnikov? Ne? No potem pa drži take umotvore zase in se ne vmešavaj v strokovne debate. Marsikdo bi tu rad zvedel kaj več kot "potniki" in čisto nič v zgornji debati ni bilo nepotrebno.
Tema je med drugim namenjena tudi tehničnim podrobnostim novih garnitur. A ker potnikov to ne briga, se to tu ne sme govoriti?
Če si pretrd za take stvari, ti zato še ni treba žaliti ostalih, ki vedo več.
Ne ni, kakor tudi ne zgolj in samo "strokovnjakov", ki v nedogled kvasijo svojo latovščino, ki zanima zgolj peščico prisotnih. O tem pišem. Res je, ta forum pač ni zgolj za takšne "strokovnjake" ampak za vse, ki jih železnice kakor koli zanimajo. In stavim, da slednje buzeriranje z ETCS ni prav noben užitek. Sploh pa, ker večina ve, da gre za European Train Control System. Če pa se že tako pametuje na moj račun, tole je tematski sklop Vozni park, v sklopu katerega je tudi tema Nove garniture Stadler, ki jih seveda že vsi nestrpno pričakujemo, ne pa debata o zagotavljanju enakih prevoznih standardov (osna obremenitev, prosti profil, vozna mreža, operativno vodenje železniškega prometa in poenotenje tehničnih sredstev za nadzor in vodenje vlakov). Če sem komu stopil na žulj mi je zelo žal, a za povpečno razvite osebke sem bil dovolj jasen. Torej odprite si temo ETCS pa modruje tam, če vas bo (razen parih) sploh kdo prebira.