SŽ 713, kanarčki-čvekanje bv
SŽ 713, kanarčki-čvekanje bv
Kaj mislite, katere garniture bojo nadomestile Kanarčke, ko bodo le-ti v muzeju oz. v razrezu?
Lep pozdrav, Vid Krt
https://www.youtube.com/channel/UCUDrDX ... 6G5RnluWpg
https://www.youtube.com/channel/UCUDrDX ... 6G5RnluWpg
Re: SŽ 713, kanarčki
@Vid, si ko papiga, ponavljaš se v nedogled in to z bedastimi vprašanji.
Ker ni moderatorjev, te lepo prosim, da se sam sebe baniraš vsaj za 30 dni
Ker ni moderatorjev, te lepo prosim, da se sam sebe baniraš vsaj za 30 dni
Tine
Pa naj se imenuje par moderatorjev, da bojo skrbeli za take stvari.
Mi ja, ti pa očitno ne.vidkrt napisal/-a:Kaj mislite ...
Drugače je pa za take in podobne poste (torej veliko večino tvojih) včasih obstajala nabijalnica postov. Prosim, uporabljaj jo namesto ostalih tem.
LP, Metod
Fantje brezveze se trudite jaz sem že obupal in bom verjetno tudi zapustil forum, če bo nadaljeval to nabijanje postovmkx napisal/-a:Mi ja, ti pa očitno ne.vidkrt napisal/-a:Kaj mislite ...
Drugače je pa za take in podobne poste (torej veliko večino tvojih) včasih obstajala nabijalnica postov. Prosim, uporabljaj jo namesto ostalih tem.
Fant se očitno mora zlajati na tem forumu, prej kot se bo, prej bo mir.
Zgleda da mora biti doma tiho kot rit....

Zgleda da mora biti doma tiho kot rit....

A se da vsaj do @Gorchi-ja pridet, ki je še edini zelen, da odstrani tega mulca, ker če ne, je res vse skupaj brez veze...totalno..
LEP DAN
Igor
Igor
Da vas spomnim, v nadzorni plošči imate zavihek Prijatelji & Sovražniki, če dodaš osebo pod sovražniki, se objave slednjih ne prikazuje (so skrite). Super zadeva, ker je že kar nekaj "težkih" na forumu 

- petindvajsetka
- Strojevodja I
Skrije se tebi, oziroma tistemu, ki si uredi listo sovražnikov. Forum pa ostaja za vse druge še vedno kup nesnage.grega napisal/-a:Da vas spomnim, v nadzorni plošči imate zavihek Prijatelji & Sovražniki, če dodaš osebo pod sovražniki, se objave slednjih ne prikazuje (so skrite). Super zadeva, ker je že kar nekaj "težkih" na forumu
lp
SŽ 713, kanarčki2
Imam dodano ampak vseeno mi kaže da je nov prispevek v temi...grega napisal/-a:Da vas spomnim, v nadzorni plošči imate zavihek Prijatelji & Sovražniki, če dodaš osebo pod sovražniki, se objave slednjih ne prikazuje (so skrite). Super zadeva, ker je že kar nekaj "težkih" na forumu