Ej Dejan, nekaj ne štima..
Maš prav! Fulu sem temo!Nejc napisal/-a: Ej Dejan, nekaj ne štima..Al limaš napačne slike al si zgrešil temo? Tukaj so screeni MSTS, ti pa imaš Trainz, ane? Sej ne druga, da se nau najdu ker, ko se bo upiknu v to..
Urejeno, sem pa djal v ekstra temoDejan napisal/-a:Maš prav! Fulu sem temo!Ubistvu ne dobesedno, ampak nisem vedel, da je MSTS Microsoftov simulator!
![]()
Jaz bi bil za, da bi se odprla nova tema za sreens-e od TS2009, Dolfe, cokla ali Gorchi pa bi zalavfu viličarja in premaknil moje in ostale slike od TS2009 (mmg, saj so samo moje 3 ali 4 in 2 od @Božička) v to novo temo!![]()
Gorchi, bog ti daj še sto let!Gorchi napisal/-a: Urejeno, sem pa djal v ekstra temo
Dej probaj brez Ctrl! Samo PrtScr in potem v slikarju prilepi z, uredi, prilepi, če bo mogoče pomagalo!Božiček napisal/-a:Imam eno vprašanje. Zkaj meni pri Trainzu ko pritisnem tipko Ctrl + Print Screen in to prilepim v slikar pojavi slika namizja in ne dogajanja v Trainzu?
Obvezno OpenGL! Meni je na Directx v začetku velikokrat zamrznil PTP, odkar sem na OpenGL, mi še ni nikdar.Božiček napisal/-a: Torej bi verjetno moral uporabiti OpenGL? Kje se ga pa dobi, ker google mi ni nič pamenega poiskal.
Malenkost, samo prav si ga skonfiguriraj, sam sem disablal video in FPS-e.Božiček napisal/-a:@Nejc hvala! Fraps dela!