Ko sem na lep dan koristil odmor in užival na terasi znanega "zabaviškega" objekta ob reki , je moj fotič kar sam ustvaril nekaj fotk tega lepotca , ki povezuje oba brega. Komentarji niso potrebni...je pa res ,da Fiat vlada...
na poti tja...
..in še z druge strani
tudi pod "kiklo" sem pogledal
oba častitljive starosti
"tatoo" na eni od nog-znanega grafitarja
od sedaj naprej pa imam odmor
da razbijemo monotonijo Fiatov
Ups , čas beži , poslovim se od prelepe sončne terase in prijazne gostinske delavke , ki dela preko študentskega servisa in počasi "odcapljam" v "objem" Mopeda na zamujenem "Jožeku".
Zakaj dekleta povesijo oči, ko jim rečeš: "Ljubim te"?
Dejan napisal/-a:Cokla je kot "tavžentroža"... strojevodja, fotograf, osvajalec natakarc ...
Slike so odlične, kot zmeraj!!!
osvajalec natakarc -tole bi moralo biti napisano vsaj takole - osvajalec natakaric , če ne že takole -osvajalec natakaric. Naslavljam ostro protestno noto na avtorja.
MMG-natakarice so ene prav fine gospodične. Sorazmerno z zapitkom narašča zanimanje zate , ki visiš za šankom in koketiraš z ...no ja .
Dejan napisal/-a:Cokla je kot "tavžentroža"... strojevodja, fotograf, osvajalec natakarc ...
osvajalec natakarc -tole bi moralo biti napisano vsaj takole - osvajalec natakaric , če ne že takole -osvajalec natakaric. Naslavljam ostro protestno noto na avtorja.
MMG-natakarice so ene prav fine gospodične. Sorazmerno z zapitkom narašča zanimanje zate , ki visiš za šankom in koketiraš z ...no ja .
Racunu sem na to, da slucajno zena ne "diha za vrat"
Racunu sem na to, da slucajno zena ne "diha za vrat"
Za to pa ni panike...