POŽAR na ŽP VUHRED

Beseda naj teče o izrednih dogodkih, se pravi zamudah, nesrečah, poškodbah, okvarah, požarih, iztirjenjih in tako naprej kar se tiče izrednosti na železnici
Odgovori
Uporabniški avatar
BoBi19
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 486
Pridružen: 18.03.2007, 12:37
Kraj: Maribor

POŽAR na ŽP VUHRED

Odgovor Napisal/-a BoBi19 »

Kot poroča 24 UR.com
Da je res gorela železniška postaja v Vuhredu, je za 24ur.com potrdil poveljnik radeljskih prostovoljnih gasilcev Zlatko Veronik.

Požar je sedaj pogašen, pri gašenju pa so sodelovali prostovoljni gasilci iz Radelj, Vuhreda in Mute. Po besedah poveljnika Veronika je okoli 40 gasilcev gasilo okoli uro in pol. Da so uspeli pogasiti ogenj, so morali odkriti streho, saj je gorelo med ostrešjem in streho.

Neurje težave povzročalo tudi drugje

V Slovenj Gradcu je namreč ob močnem deževju narasel hudournik in preplavil lokalno cesto Šmiklavž–Graška Gora v dolžini 500 metrov, sporoča Uprava RS za zaščito in reševanje. Zaradi močnega deževja pa je meteorna voda zalila kletne prostore stanovanjske hiše v Podvelki v občini Podvelka.
Lp Boštjan
Uporabniški avatar
Dino S
Strojevodja I
Strojevodja I
Prispevkov: 1499
Pridružen: 18.09.2008, 16:19
Kraj: Rogaška Slatina

Re: POŽAR na ŽP VUHRED

Odgovor Napisal/-a Dino S »

SPIN:
Požari v objektih - Objekti transportne infrastrukture
Ob 17.42 je udar strele povzročil požar v zgradbi železniške postaje v Vuhredu, občina Radlje ob Dravi. Gasilci PGD Vuhred, Radlje ob Dravi in Muta so požar pogasili. Zgorelo je približno 150 kvadratnih metrov ostrešja.
...
Odgovori