jaka.bc napisal/-a: ↑26.01.2025, 0:07
Glede ukinitve IC. Zdaj zagotovo še ne, počasi pa se bo po mojem vse zamenjalo na RJ.
IC vlaki Gradec - Linz že z oktobrom menjajo rang v IR. čeprav bodo še do decembra vozili v klasični sestavi 1144 + AD + 2 modularčka + CityShuttle kabinski vagon. Bodo pa kakšni IC sem ter tja zagotovo ostali. Na primer Drava in Mura od Gradca prek Monoštra do Budimpešte bosta ohranila rang. Pa tudi EC vlaki proti Češki in Poljski.
vidkrt napisal/-a: ↑25.01.2025, 23:12
Ter verjetno bodo za IR predvidene nove garniture ÖBB Siemens Mireo, če se ne motim? Ali drži tudi to, da bodo odobreni tudi za Slovenijo ter Hrvaško?
Dejansko je pri celem IR sistemu ravno ta linija Gradec - Ljubljana/Zagreb največja uganka, kako so si jo pri ÖBB zamislili. Nobenega podatka ni o tem, ali naj bi Mirei bili večsistemski. SŽ pa tudi ne bodo mogle vsega s Flirti pokrivati.
TGV Lyria napisal/-a: ↑26.01.2025, 20:06
Nobenega podatka ni o tem, ali naj bi Mirei bili večsistemski. SŽ pa tudi ne bodo mogle vsega s Flirti pokrivati.
Ta slika pravi, da so pripravljeni za čezmejni promet, torej bodo večsistemski?
TGV Lyria napisal/-a: ↑26.01.2025, 20:06
Nobenega podatka ni o tem, ali naj bi Mirei bili večsistemski. SŽ pa tudi ne bodo mogle vsega s Flirti pokrivati.
Ta slika pravi, da so pripravljeni za čezmejni promet, torej bodo večsistemski?
mkx napisal/-a: ↑26.01.2025, 22:34
"Čezmejni promet" je tudi proti Nemčiji in Švici.
Jaz nekako razumem Bereit für den grenz-überschreitenden Verkehr kot namig, da bodo garniture večsistemske. Tako čisto iz kmečke logike se sprašujem, zakaj bi omenjali kaj takega za države, ki imajo enako napetost, kot jo imajo Avstrijci? Samo razmišljam, lahko da sem v popolni zmoti.
mkx napisal/-a: ↑26.01.2025, 22:34
"Čezmejni promet" je tudi proti Nemčiji in Švici.
Jaz nekako razumem Bereit für den grenz-überschreitenden Verkehr kot namig, da bodo garniture večsistemske. Tako čisto iz kmečke logike se sprašujem, zakaj bi omenjali kaj takega za države, ki imajo enako napetost, kot jo imajo Avstrijci? Samo razmišljam, lahko da sem v popolni zmoti.
Zato, ker imajo sosednje države lahko, poleg napetosti električnega napajanja, tudi druge razlike. Ena je že pri odjemnikih toka (pri isti napajalni napetosti so lahko zahtevani OT različni, npr. v Švici imajo ožjo poligonacijo zaradi množice predorov v ostrih lokih, zato so Švicarski OT ožji od Nemško-Avstrijskih), še več potencialnih pa je pri signalno-varnostnih sistemih. In če je garnitura pripravljena za te razlike, je lahko "pripravljena za čezmejni promet" tudi če ni več-sistemska.
Če bi bil pomislek glede napajalne napetosti edini, bi celoten vozni park SŽ (tako PP kot TP) lahko vozil po Italiji ... pa temu ni tako.
Če piše, da bi Avstrijci radi podaljšali IR Alpe-Adria do Vidma/Trsta, potem bodo morali že iz tega vidika biti večsistemski in bodo pospedično lahko vozili tudi k nam (ter morda tudi na Hrvaško). Kakšno linijo LJ - Gradec že lahko pokrijejo naši Flirti, vseh pa zagotovo ne.
Glede Švice pa, a niso nove 4-delne Cityjet garniture bile nekaj časa nazaj na testiranju v Švici? Torej so predvideni za Švico.
To da je Mireo lahko za čezmejni promet še ne pomeni nič. ÖBB je imel dva klica iz tistega naročila, enega pa je še preklical. Ni pa uradne napovedi, kaj je vzel. Edini podatek je, da Mireo ne bo imel jacobs podstavnih vozičkov zato bo trajalo da pride na trg.
Za čez Brenner so vzeli Coradio, namesto nesrečnih Talentov. Za Videm je vse en sam vprašaj.
@Vid. Tisti Desiroti so mišljeni za okolico Bodenskega jezera. Imajo Švicarji raje, če voziš do St. Gallena, kot da se gužvaš čez Sargans.
Bi bilo pa tudi zanimivo vedeti, kako se bo tistih 31 iz prvega naročila, ki so namenjeni za IR razlikovalo od ostalih, ki bodo za regionalni promet. Mireo seveda.
Tisti, ki pravijo, da je nemogoče, naj se umaknejo tistim, ki delajo, kar je nemogoče.