Bohinjska Proga

Vse okoli slovenskega nacionalnega železniškega operaterja.
Odgovori

Ali ste se že preljali po Bohinjski progi?

Glasovanje se je zaključilo dne 28.08.2006, 9:34

Da, velikokrat
17
61%
Enkrat
6
21%
Se imam namen peljati
1
4%
Še nikoli
4
14%

Skupaj glasov: 28

Anzee
Strojevodja I
Strojevodja I

Re: Bohinjska Proga

Odgovor Napisal/-a Anzee »

maxima napisal/-a: 03.10.2024, 23:09 Malo nižje pa: The route above doesn't include all stations. :D
:oops: ah sh.t, pa res... :D :lol:
fotografija | video produkcija | graficno oblikovanje | tisk na majice | http://www.psgt-productions.com :)
Jusk88
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a Jusk88 »

Od tistega incidenta v Anhovem se vsaj malo dogaja na Bohinjski progi,tovorni vlaki iz Anhovega vozijo preko Jesenic,ne preko Sežane :D
Ljubitelj
Strojevodja I
Strojevodja I

Odgovor Napisal/-a Ljubitelj »

Kakor poroča portal MMC so v Novi Gorici svečano odprli prenovljeno železniško postajo. Seveda so v slovenski javnosti spet nešteta natolcevanja o nepotrebni obnovi postaj......
barko1
Vajenec
Vajenec

Odgovor Napisal/-a barko1 »

Ali kdo ve, kaj se bo med 22.2. in 2.3.2025 dogajalo v bohinjskem predoru, da bo med postajama Podbrdo in Bohinjska Bistrica zaprta proga? Za celovito ureditev predora se mi to zdi nekoliko oziroma precej prekratka doba, morda pa bo odpravljena t.i. "počasna vožnja" v precejšnjem delu predora?

Zelo pa se mi smilijo potniki, ki bodo uporabljali nadomestni promet med postajama v tem času (dobro uro namesto 8 minut), ... najbrž bo avtobus vozil čez Soriško planino in Petrovim Brdom. :?: :wink:
trocken
Strojevodja I
Strojevodja I

Odgovor Napisal/-a trocken »

barko1 napisal/-a: 18.02.2025, 17:40 Ali kdo ve, kaj se bo med 22.2. in 2.3.2025 dogajalo v bohinjskem predoru, da bo med postajama Podbrdo in Bohinjska Bistrica zaprta proga? Za celovito ureditev predora se mi to zdi nekoliko oziroma precej prekratka doba, morda pa bo odpravljena t.i. "počasna vožnja" v precejšnjem delu predora?

Zelo pa se mi smilijo potniki, ki bodo uporabljali nadomestni promet med postajama v tem času (dobro uro namesto 8 minut), ... najbrž bo avtobus vozil čez Soriško planino in Petrovim Brdom. :?: :wink:
Tudi med Sorico in Petrovim Brdom je cesta zaradi sanacije zaprta (celo leto!), zato poteka obvoz Bohinjska Bistrica - Soriška planina - Sorica - Podrošt - Petrovo Brdo - Podbrdo. :D Ni vse v minutah in urah, to je lahko tudi lep izlet za malo denarja!
barko1
Vajenec
Vajenec

Odgovor Napisal/-a barko1 »

Glede izleta se strinjam z vami, to bom kot radovedni upokojenec in ljubitelj kakršnihkoli potovanj tudi storil v prihodnjem tednu. :D

Ali pa slučajno kdo pozna odgovor na moje prvo vprašanje?
Urban91
Strojevodja I
Strojevodja I

Odgovor Napisal/-a Urban91 »

Ali pa slučajno kdo pozna odgovor na moje prvo vprašanje?
Sanacija predora kjer je počasna vožnja.
Odgovori