Pozdrav svima!
Video sam ovu temu viewtopic.php?f=13&t=3818 na forumu , međutim linkovi ne funkcionišu.
Trainz igram od svoje 9-e godine, osobno mi je omiljen simulator zbog mogućnosti gradnje mapa. Imam TRS2006, 2009 i 2012 , a nekada sam imao i 2004 (njega sam prvog počeo igrati).
Voleo bih da pronađem određene built-in (ugrađene) asset-e za trainz koje više nije moguće naći bilo gde drudge (Na primer Conrail-ova EMD SD70 sa interaktivnom kabinom).
Ukoliko je ikako moguće da mi se javi autor postova koji je uspeo pronaći način za prenos defaultnog sadržaja...
Defaultni sadržaj iz trainz-a
Re: Defaultni sadržaj iz trainz-a
Pozdrav!Comrade365 napisal/-a: ↑27.01.2021, 13:01 Pozdrav svima!
Video sam ovu temu http://www.vlaki.info/forum/viewtopic.php?f=13&t=3818 na forumu , međutim linkovi ne funkcionišu.
Trainz igram od svoje 9-e godine, osobno mi je omiljen simulator zbog mogućnosti gradnje mapa. Imam TRS2006, 2009 i 2012 , a nekada sam imao i 2004 (njega sam prvog počeo igrati).
Voleo bih da pronađem određene built-in (ugrađene) asset-e za https://zanositev-coach.si/pomoc-pri-zanositvi/ trainz koje više nije moguće naći bilo gde drudge (Na primer Conrail-ova EMD SD70 sa interaktivnom kabinom).
Ukoliko je ikako moguće da mi se javi autor postova koji je uspeo pronaći način za prenos defaultnog sadržaja...
Vidim, da si dolgoletni ljubitelj Trainz serije in da iščeš nekatere starejše built-in assete, kot je Conrail-ova EMD SD70 z interaktivno kabino. Če povezave na forumu ne delujejo več, obstaja nekaj možnosti, kako jih morda pridobiti. Ena izmed njih je Trainz Download Station (DLS), kjer so včasih starejši asseti preimenovani ali vključeni v večje pakete. Če še vedno imaš nameščene TRS2006, 2009 ali 2012, bi lahko poskusil ročno prenesti te assete v novejše verzije igre, saj je built-in vsebina pogosto skrita v .ja ali .cdp datotekah.
Prav tako bi bilo smiselno poskusiti stopiti v stik z avtorjem objave iz foruma, če je še vedno aktiven, saj bi ti morda lahko pomagal. Če ga ne moreš kontaktirati prek foruma, bi morda Trainz skupnosti na drugih platformah, kot so Discord ali Facebook skupine, lahko ponudile dodatno pomoč. Mnogi igralci imajo shranjene stare vsebine in bi jih bili morda pripravljeni deliti. Če potrebuješ pomoč pri prenosu assetov iz starejših Trainz različic, mi lahko poveš več podrobnosti, pa poskusimo najti rešitev.