Danes sem na vožnji iz Hermagorja naletel na enega izmed Cityjetov, ki so že bili adaptirani za uporabo na IR linijah in imajo tudi 1. razred. Sedeži 1. razreda (vsega skupaj 12 sedežev) so oblazinjeni v isto usnje kot v Railjetu 2.gen, med sedeži je nekoliko več prostora (predvsem na račun prostora za prtljago za njimi) - odstranjena je ena vrsta. V drugem razredu so na vseh 4-sedežnih otokih dodane manjše mize in koš ob oknu, vsi sedeži so tudi oštevilčeni. Še nekaj kar sem opazil je sistem na vratih WC-ja. In sicer ko pritisneš gumb za odpiranje vrat. Če je 1 pisk se vrata normalno odprejo, če sta dva piska je WC zaseden in če jih je šest je WC v okvari. Ostalo je več ali manj nespremenjeno, razen kakšna nalepka oz. označba več je.
Če koga zanima lahko prilepim tudi kakšno sliko
Informacije o OBB
Re: Informacije o OBB
Tisti, ki pravijo, da je nemogoče, naj se umaknejo tistim, ki delajo, kar je nemogoče.
Se priporočamo za kakšno sliko ja.jaka.bc napisal/-a: ↑25.06.2025, 21:47 Danes sem na vožnji iz Hermagorja naletel na enega izmed Cityjetov, ki so že bili adaptirani za uporabo na IR linijah in imajo tudi 1. razred. Sedeži 1. razreda (vsega skupaj 12 sedežev) so oblazinjeni v isto usnje kot v Railjetu 2.gen, med sedeži je nekoliko več prostora (predvsem na račun prostora za prtljago za njimi) - odstranjena je ena vrsta. V drugem razredu so na vseh 4-sedežnih otokih dodane manjše mize in koš ob oknu, vsi sedeži so tudi oštevilčeni. Še nekaj kar sem opazil je sistem na vratih WC-ja. In sicer ko pritisneš gumb za odpiranje vrat. Če je 1 pisk se vrata normalno odprejo, če sta dva piska je WC zaseden in če jih je šest je WC v okvari. Ostalo je več ali manj nespremenjeno, razen kakšna nalepka oz. označba več je.
Če koga zanima lahko prilepim tudi kakšno sliko
Sicer bodo te garniture, ko oddelajo svoje na IR vlakih (so zgolj začasna rešitev), preseljene v "vzhodno regijo" okrog Dunaja, kjer bodo iz prometa vrgle še zadnje 4020.

Tisti, ki pravijo, da je nemogoče, naj se umaknejo tistim, ki delajo, kar je nemogoče.