se opravičujem za pozno javljanje, žal še nisem doma, ne tako, ne drugače, ker moram še malo hodit v službo in nisem imel čez dan časa preveriti kako deluje forum ....
pa zdaj javljam, da deluje neprimerno bolje kot je delal prejšnje dni .....
Ta spletna stran ni na voljo
Spletna stran na naslovu http://www.vlaki.info/forum/viewtopic.php morda začasno ne deluje ali pa je trajno premaknjena na novi spletni naslov.
Napaka posredovana naprej ustreznim inštitucijam in naj bi bla zrihtana.
Zgleda še ne.
Upam, da v kratkem.
Če ne gre uporabi večje kladivo.
"Half the job is in the discovery; the other half is having the courage to present the findings."
"Everyone is a genius at least once a year. The real geniuses simply have their bright ideas closer together."
Napaka 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Povezava je bila obnovljena.
Te težave, izgleda, imate zaenkrat samo v vašem koncu. Pri nas še laufa vse normalno.
Je pa tudi res, da ko se začne jeba na enem koncu, se kasneje razpase čez celo Slo.
Napaka 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Povezava je bila obnovljena.
Te težave, izgleda, imate zaenkrat samo v vašem koncu. Pri nas še laufa vse normalno.
Je pa tudi res, da ko se začne jeba na enem koncu, se kasneje razpase čez celo Slo.
Se je že! Tudi meni se je v zadnjih nekaj dneh to kar pogosto dogajalo.
Dolfe, ni čist res. Par dni nazaj sem sredi brskanja po foruma ostal brez povezave, kot da bi nekdo počistil stran. Pa dobil sem tudi že obvestila o premalo pomnilnika za izvajanje skript (pač UTF-8 forum, rabi 2x več pomnilnika kot stari). Se pa opravičujem, ker ne sporočam teh napak, pač počakam pa spet probam...