grizeldi napisal/-a:Kateri brskalnik pa uporabljaš? Kot je že mojster napisal, dolphin podpira flash, pa tudi chrome naj bi imel ze vgrajenega...
En primerek je Chrome na tablici Google Nexus 10 (Android 5.1.1) ... in flasha ne podpira. Dugi primerek je oni "internet" na Samsungovem S4 (menda ni Chrome, ne vem pa kaj za ena žival je zares). V obeh primerih se namesto predvajalnika s simbolično sliko pokaže sivo okno z obvestilom o tem, da potrebujem vtičnik.
Poizkusil sem tudi Firefox za android pa je problem isti. Na splošno je nekako konsenz, da je flash dinozaver, ki ga je treba pustiti izumreti ... in v liniji s tem je sam po sebi izključen iz Androida. Razen če ga kdo (kot je to pri Dolpinu) ne pripelje noter skozi stranska vrata.
Pa ne vem ali bi si instaliral Dolphina ... najbrž bom z upanjem čakal na morebitno rešitev, ki jo je omenil že @Mojster_Strojevodja (AKA Direktor) ... vmes pa filme hodil gledat na PC.
Mimogrede ... tudi v "celozaslonski" različici se jaz osebno direktnih povezav na youtube filme ne bi branil. Po mojih izkušnjah je youtube ilme dosti bolje gledati v različici HTML5, saj je manj potratna za procesor (se pozna pri visokoločljivih videih na malo starejših računalnikih), privzeta je ločljivost HD ... pa še kaj bi se našlo. Itak je pa večino videov vredno gledati čez celoten zaslon in je torej vsaj zame vrednost "embeded" videa skoraj zanemarljiva.